Vi söker bärgare

Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män i hela Sverige som vill bli en del i vårt team.

Läs mer och ansök

Vi digitaliserar vägassistansbranschen

Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 350 000 kunder i Norden. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder.

sektions delare

Bli en del av ett fantastiskt team

Vill du bli en del av det svenska teamet som revolutionerar och digitaliserar vägassistansbranschen? Läs mer och ansök!

Är du en av våra nya bärgare?

Vi söker dig som är serviceminded och sympatisk med god förmåga att hjälpa människor på ett lugnt och ansvarsfullt sätt. Eftersom alla våra medarbetare är ambassadörer för Assistansbolaget sätter vi stor vikt vid din personlighet. Du arbetar självständigt med dina uppdrag men är en del av ett dedikerat och professionellt team.

Läs mer och ansök

Du ansöker via video

Du ansöker enkelt via ett digitalt ansökningsverktyg. Här besvarar du några korta flervalsfrågor samt videointervjufrågor som du spelar in med en smartphone, läsplatta eller dator. Videosvaren ger dig möjligheten att presentera dig mer personligt redan i din ansökan och inte minst så får du chansen att vara mer än bara ord på ett papper. Lycka till!

Läs mer och ansök

Kommersiella samarbeten

Vänligen kontakta Martin Jeppsson vid önskemål om diskussion av kommersiella samarbeten.

sektions delare

Vill du bli en del av det svenska teamet?

sektions delare