Arbeta hos oss | Assistansbolaget – personlig vägassistansförsäkring

Arbeta hos oss

Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vår framgång skapas av våra enormt duktiga medarbetare. Oavsett vilket affärsområde du tillhör arbetar vi med ett gemensamt mål – att överträffa våra kunders förväntningar. Hos oss arbetar över 100 medarbetare, en sammansättning av unga professionella personer som är handplockade för sin gedigna kunskap. Vi arbetar i ett högt tempo inom våra respektive affärsområden. Vårt huvudkontor finns i Helsingborg, läs gärna mer om våra arbetsområden och lediga tjänster här.

sektions delare

Våra lediga tjänster

Just nu söker vi nya talanger!

Våra arbetsområden

Utveckling och IT

Vi har utvecklat och driver idag en av marknadens mest moderna plattform för vägassistans. Den innefattar såväl bokning från kund, hantering av ärende för våra bärgare samt system för vår räddningscentral som vi driver i egen regi. Vi har lyckats skapa en helt ny digital sammankopplad plattform som generar förstklassiga kundbetyg. Här tänker vi inte stanna upp utan fortsätter varje dag vår vidareutveckling för att överträffa våra kunders förväntningar via nya digitala lösningar.

Rikstäckande bärgningsnätverk

Vi har ett rikstäckande nätverk av bärgare med Sveriges mest moderna fordonsflotta.

Våra bärgare är kundfokuserade kvinnor och män med en gemensam nämnare – vi älskar att hjälpa människor.

Vi arbetar uteslutande med den senaste tekniken när vi utför våra uppdrag – ett helt nytt digitalt ekosystem där allt sker digitalt, kundvänligt och enkelt.

Räddningscentral och kundcenter

Vår högsta prioritet är att tillse att våra kunder får snabb och rätt hjälp, oavsett om de befinner sig i en akut situation eller har frågor kring våra försäkringar. På vårt huvudkontor i Helsingborg finns vårt kundcenter, som tillsammans med vår dygnet runt bemannade räddningscentral är hjärtat i vår verksamhet.

Så här beskriver våra kunder oss >

sektions delare

Vår arbetsplats och våra medarbetare

Eftersom att våra medarbetare är vår viktigaste resurs erbjuder vi en väldigt bra arbetsmiljö på en av Sveriges mest moderna arbetsplats. Vårt huvudkontor ligger i Prisman – ett unikt kontorshus vid den nya delen av Oceanhamnen, precis vid havet i Helsingborg med milsvid utsikt över Öresund.

Vi är ett ungt dedikerat team som arbetar i ett högt tempo men med samma fokus: att hjälpa varandra för att lyckas överträffa våra kunders förväntningar! Tillsammans skapar vi vår framgång och vi gör det genom att vara hjälpsamma, professionella och engagerade.

Vill du blir en del av oss? Håll gärna utkik på våra lediga tjänster – kanske är det just dig vi söker!

Filmen om Assistansbolaget

sektions delare