Bärgning Alvesta | Assistansbolaget

Bärgning Alvesta

Du kan både boka och följa din bärgning i Alvesta direkt i telefonen. Vi på Assistansbolaget är en trygg och effektiv bärgningspartner med över 350 000 nöjda kunder i Norden. Det tar i genomsnitt endast 38 minuter innan vi är på plats och hjälper dig. Våra bärgare reparerar ditt fordon direkt på plats om det är möjligt, i annat fall bärgas fordonet till en verkstad i närheten.

Bärgare i Alvesta

Ett smidigt sätt att boka bärgare i Alvesta är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Det krävs bara några få knapptryckningar innan vi fått all information vi behöver för att skicka ut en bärgare till dig. Du behöver endast ange telefon- och registreringsnummer, om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte samt dela platsen du befinner dig på. Har du tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kr. Om situationen kräver hyrbil, hemresa eller hotellövernattning står vi för detta.

Du kan även boka bärgare utan att ha tecknat vår försäkring. Då får du ett prisförslag att ta ställning till innan du bekräftar bokningen. Priset varierar beroende på vilken plats du befinner dig på. Innan slutförd bokning får du information om bärgarens beräknade ankomsttid. Du kan också ringa och boka bärgare. Vår räddningscentral tar emot ditt samtal på 042–324 324 (knappval 1).

Bilbärgning Alvesta

Bilbärgning i Alvesta är det mest frekventa uppdraget vi rycker ut på i staden. Men våra tjänster är inte begränsade till just bilar utan vi bärgar även husvagn, husbil, släpvagn, lätt lastbil och motorcykel. Om du väljer att teckna flera försäkringar hos oss får du 30% rabatt på ordinarie pris. Våra försäkringar är personbundna och inte fordonsbundna, och så fort du tecknat dig får du tillgång till vårt förmånsprogram.

Vill du boka bärgning i Alvesta eller diskutera ett passande försäkringsupplägg för dina fordon när det kommer till vägassistans- och självriskförsäkring? Då är du alltid välkommen att ta kontakt med oss via kontaktuppgifterna nedan. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

sektions delare