Bärgning Ängelholm | Assistansbolaget

Bärgning Ängelholm

Behöver du bärgning i Ängelholm? Vi på Assistansbolaget är det trygga alternativet med över 300 000 kunder i Sverige. Vi har beredskap dygnet runt och är snabbt på plats om du drabbas av ett oförutsett driftstopp ute på vägarna. Du kan förvänta dig effektiv hjälp inom kort av våra professionella bärgare.

Bärgare i Ängelholm

Det går undan när du bokar bärgare i Ängelholm av oss! Du kan få hjälp på två sätt. Antingen tar vår räddningscentral emot ditt samtal på 0771–700 800 eller så registrerar du ärendet i vår tjänst Väghjälp direkt. Där behöver du bara ange några få personuppgifter samt ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Om du tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr och du omfattas av ett helhetsupplägg med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det.

Har du inte tecknat vår försäkring får du ett personligt prisförslag att ta ställning till, som baseras på platsen du befinner dig på.

Gröna kort-samarbetet

Med vår assistansförsäkring kan du känna dig trygg ute på vägarna, även om du reser utanför Sveriges gränser. Detta då försäkringen gäller dygnet runt i Europa i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet. Det är ett internationellt försäkringskort för motorfordon.

Vi står för eventuella utlägg

Du kan känna dig trygg med att du inte behöver ligga ute med några pengar om du samarbetar med oss på Assistansbolaget. Vi står för eventuella utlägg från start, så att du slipper lägga tid på kvittoredovisning i efterhand.

Bilbärgning Ängelholm

Bilbärgning i Ängelholm är det vanligaste uppdraget vi åker ut på i staden, men vi bärgar även motorcykel, husvagn, husbil, lätt lastbil och släpvagn. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi kommit fram till platsen och hjälper dig.

Har du några frågor om våra tjänster eller vill du boka bärgning i Ängelholm? Då ska du inte tveka på att kontakta oss, så hjälper vi dig. Vi ser fram emot vårt samarbete.

sektions delare