Bärgning Bålsta | Assistansbolaget

Bärgning Bålsta

Om du är i behov av bärgning i Bålsta är vi på Assistansbolaget ett tryggt val! Våra professionella bärgare är på plats inom kort, oavsett tid på dygnet. Om vi kan reparera fordonsfelet direkt på plats gör vi det, i annat fall bärgar vi fordonet till en närliggande verkstad. Du kan både boka och följa din bärgning i Bålsta direkt i telefonen.

Din bärgare i Bålsta

Med vår tjänst Väghjälp direkt bokar du smidigt bärgare i Bålsta. Med några få knapptryckningar lämnar du den information som vi behöver för att sedan skicka ut en bärgare till dig. Du behöver endast ange telefon- och registreringsnummer, om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte samt dela platsen du befinner dig på. Om du har tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kr, och då ingår även ett helhetsupplägg med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotellövernattning om situationen kräver det.

Även om du inte har tecknat vår vägassistansförsäkring kan du boka bärgning hos oss! Då får du ett personligt prisförslag att ta ställning till innan du genomför bokningen. Priset varierar beroende på vilken plats du befinner dig på.

Boka direkt i mobilen

För att din bärgning i Bålsta ska bli så enkel och lättöverskådlig som möjligt har du möjlighet att i telefonen sköta hela processen, från bokning till ankomst av bärgare. Innan slutförd bokning får du information om bärgarens beräknade ankomsttid, och du kan hela tiden följa bärgaren i telefonen.

Om du föredrar att ringa och boka bärgare i Bålsta går även det bra. Vår räddningscentral tar emot ditt samtal på 042–324 324 (knappval 1).

Mångsidig väghjälp

Våra bärgare är på plats inom kort och hjälper dig oavsett fordonstyp. Vi hanterar utöver bilar även motorcykel, lätt lastbil, husvagn, husbil och släpvagn. Om du har några frågor om våra tjänster är du välkommen att kontakta oss via uppgifterna nedan, så hjälper vi dig.

sektions delare