Bärgning Bollnäs | Assistansbolaget

Bärgning Bollnäs

Behöver du bärgning i Bollnäs? Då är du välkommen att kontakta oss på Assistansbolaget. Med över 300 000 kunder är vi ett tryggt val som hjälper dig inom kort. Om vi kan reparera fordonsfelet direkt på plats så gör vi det, i annat fall bärgar vi ditt fordon till en närliggande verkstad. Självklart erbjuds våra tjänster dygnet runt.

Bärgare i Bollnäs

Du kan använda vår smidiga tjänst Väghjälp direkt för att boka bärgare i Bollnäs på nolltid. Du behöver bara ange telefon- och registreringsnummer, dela fordonets position samt ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Om du tecknat vår försäkring omfattas du av ett helhetsupplägg med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det.

Har du inte tecknat vår försäkring?

Du kan boka bärgning av oss även om du inte tecknat vår vägassistansförsäkring. Då får du ett prisförslag att ta ställning till som baseras på platsen du befinner dig på.

Vi håller dig uppdaterad

Vi på Assistansbolaget erbjuder en modern bärgning. Du kan följa bärgarens beräknade ankomsttid direkt i telefonen. Det gör att du slipper stå i ovisshet och fundera på när bärgaren dyker upp.

Bilbärgning Bollnäs

Bilbärgning i Bollnäs är det vanligaste uppdraget vi åker ut på i staden. Förutom bilar så bärgar vi även motorcykel, lätt lastbil, husvagn, husbil och släpvagn. Våra professionella bärgare står alltid redo att rycka ut och hjälpa dig. Det tar i genomsnitt endast 38 minuter innan vi är på plats hos dig.

Vill du boka vår bärgning i Bollnäs eller har du några frågor kring våra försäkringar? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt.

sektions delare