Bärgning Borlänge | Assistansbolaget

Bärgning Borlänge

Får du problem med ditt fordon är hjälpen aldrig långt borta från oss på Assistansbolaget. Våra professionella bärgare är snabbt på plats om du skulle behöva bärgning i Borlänge. Om det är möjligt att reparera ditt fordon direkt på plats så gör vi det, i annat fall bärgar vi fordonet till en närliggande verkstad. Med över 350 00 nöjda kunder i Norden är vi ett tryggt val – dygnet runt, året om.

Så bokar du bärgare i Borlänge

Genom att använda vår tjänst Väghjälp direkt kan du snabbt och smidigt boka bärgare i Borlänge. Du gör bokningen direkt i telefonen och behöver bara ange ditt telefonnummer, fordonets registreringsnummer samt dela platsen du befinner dig på. Du får även uppge om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte.

Om du har vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Då omfattas du av ett helhetsupplägg med hyrbil, hemresa eller hotell om omständigheterna kräver det.

Har du inte tecknat vår försäkring får du ett personligt prisförslag att ta ställning till, som utgår från din position. Innan du slutför bokningen får du reda på när bärgaren beräknas anlända till platsen. För dig som föredrar att ringa och boka bärgning når du alltid vår räddningscentral på 042–324 324 (knappval 1).

Bilbärgning Borlänge

Bilbärgning i Borlänge är det vanligaste uppdraget vi utför i staden. Men vi bärgar även fler fordon – som motorcykel, husvagn, husbil, lätt lastbil och släpvagn. Vi erbjuder personbundna vägassistansförsäkringar, vilket innebär att om du tecknar en vägassistansförsäkring för bil så har du ett försäkringsskydd oavsett vilken bil du kör. Den är därmed inte knuten till ett specifikt fordon. Vi på plats och bärgar inom kort. Det tar i genomsnitt endast 38 minuter innan vi är framme och hjälper dig.

Har du några frågor kring att boka bärgning i Borlänge eller våra övriga tjänster? Då ska du inte tveka att kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

sektions delare