Bärgning Eskilstuna | Assistansbolaget

Bärgning Eskilstuna

Är du ute efter en snabb och effektiv bärgning i Eskilstuna har du kommit rätt. Vi på Assistansbolaget är ett tryggt val med över 350 000 nöjda kunder i Norden. Våra skickliga bärgare försöker alltid att reparera ditt fordon på plats. Skulle det inte vara möjligt bärgar vi fordonet till närmsta verkstad.

Bärgare – Eskilstuna

Vill du boka bärgare i Eskilstuna på ett så smidigt sätt som möjligt rekommenderas vår tjänst Väghjälp direkt. Det enda du behöver göra är att ange ditt telefon- och registreringsnummer, dela platsen du befinner dig på samt uppge om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Har du tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kr och du omfattas av ett helhetsupplägg där hyrbil, hotellövernattning eller bokning av hemresa ingår om situationen skulle kräva det.

Har du inte tecknat vår vägassistansförsäkring får du ett anpassat prisförslag att ta ställning till, som baseras från platsen du befinner dig på. Innan du slutför bokningen får du information om bärgarens beräknade ankomsttid. Vill du ringa vår räddningscentral och boka bärgare i Eskilstuna kan du göra det på 042–324 324 (knappval 1).

Bilbärgning Eskilstuna

Bilbärgning i Eskilstuna är det uppdrag vi utför mest i området, men vi åker även ut på många andra bärgningar (exempelvis lätt lastbil, MC, husvagn, husbil och släpvagn). Vi har ett stort nätverk med bärgare som står redo att hjälpa dig – i genomsnitt tar det bara 38 minuter innan vi är på plats.

Har du några frågor kring våra tjänster eller vill du boka bärgning? Då ska du inte tveka att kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

sektions delare