Bärgning Falkenberg | Assistansbolaget

Bärgning Falkenberg

Behöver du bärgning i Falkenberg? Vi på Assistansbolaget kan hjälpa dig oavsett tid på dygnet, året om. Med över 300 000 kunder är vi ett tryggt och pålitlig val som är på plats hos dig inom kort. Om vi kan reparera fordonsfelet direkt på plats så gör vi det, i annat fall bärgar vi ditt fordon till en närliggande verkstad.

Följ vår bärgare i Falkenberg

Det allra smidigaste sättet att boka bärgare i Falkenberg är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Där behöver du bara ange ditt registrerings- och telefonnummer samt dela platsen du befinner dig på. Sedan får du fylla i om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. För dig som tecknat vår assistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Dessutom ingår ett helhetsupplägg med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det.

Om du inte tecknat vår försäkring får du ett prisförslag att ta ställning till, som baseras på platsen du befinner dig på.

Kan jag ringa och boka bärgning?

Ja, du kan alltid ringa vår professionella räddningscentral på 042–324 324 och boka bärgning.

Så fort vi registrerat ditt ärende sätter närmsta tillgängliga bärgare kurs mot dig. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats. Du kan med andra ord förvänta dig snabb hjälp om du drabbas av ett oförutsett driftstopp längs med vägarna.

Erbjuder ni endast bilbärgning i Falkenberg?

Nej, vi erbjuder fler tjänster än bilbärgning i Falkenberg. Skulle du behöva bärgning av motorcykel, släpkärra, husvagn, husbil eller lätt lastbil kan du känna dig trygg med att våra bärgare är redo att hjälpa dig.

Kontakta oss

Om du har några frågor om våra försäkringar eller vår bärgning i Falkenberg kan du alltid kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

sektions delare