Bärgning Halmstad | Assistansbolaget

Bärgning Halmstad

Assistansbolaget utför effektiv bärgning i Halmstad med kort inställelsetid. Vi har över 350 000 nöjda kunder i Norden och vårt mål är alltid att reparera ditt fordon på plats. Skulle det inte vara möjligt bärgar vi ditt fordon till en verkstad i närheten. Boka bärgning direkt eller läs mer om våra tjänster nedan.

Bärgare – Halmstad

Du kan boka bärgning i Halmstad via telefonen med vår tjänst Väghjälp direkt. Du behöver endast fylla i ditt registrerings- och telefonnummer, platsen du befinner dig på samt om du har vår vägassistansförsäkring eller inte. Med vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Vi står för hotellövernattning, hyrbil eller hemresa om situationen kräver det. Försäkringen är personbunden och därmed inte kopplad till ett fordon.

Har du inte tecknat vår försäkring kan du fortfarande boka bärgare via oss. Du får då ett prisförslag att ta ställning till som baseras på din position. Innan du slutför bokningen får du även information om bärgarens beräknade ankomsttid. Du kan även ringa oss och boka bärgning (042–324 324, knappval 1).

Bilbärgning Halmstad

Bilbärgning i Halmstad är ett vanligt uppdrag vi åker ut på, men vi bärgar även husbil, husvagn, MC, lätt lastbil och släpvagn. Du kan känna dig trygg med att vi är på plats inom kort. Vi har en genomsnittlig inställelsetid på 38 minuter, från det att vår räddningscentral mottagit ärendet.

Vill du boka bärgning eller har du några frågor om vår försäkring? Då ska du inte tveka att kontakta oss så, vägleder vi dig rätt. Kontaktuppgifter finner du nedan. Välkommen med din förfrågan!

sektions delare