Bärgning Kalmar | Assistansbolaget

Bärgning Kalmar

Kontakta oss på Assistansbolaget för en trygg och effektiv bärgning i Kalmar. Om det är möjligt reparerar vi ditt fordon direkt på plats – i annat fall bärgar vi fordonet till en verkstad i närheten. Med över 350 000 nöjda kunder i Norden är vi ett pålitligt val som är på plats hos dig inom kort, oavsett tid på dygnet.

Bärgare – Kalmar

Bärgare i Kalmar bokar du enkelt och smidigt i telefonen med vår tjänst Väghjälp direkt. Där anger du telefon- och registreringsnummer och om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Du behöver även dela din platsinformation. Har du vår försäkring är självrisken alltid 0 kr. Då ingår hyrbil, hemresa eller hotellövernattning om situationen kräver det.

Har du inte tecknat försäkringen får du ett prisförslag att ta ställning till, som baseras på var du befinner dig. Innan du godkänner bokningen får du information om när bärgaren beräknas anlända. Önskar du ringa och boka bärgningsbil i Kalmar vägleder vår professionella räddningscentral dig rätt på 042–324 324.

Bilbärgning Kalmar

Bilbärgning i Kalmar är det vanligaste uppdraget i staden, men det finns fler uppdrag vi tar oss an. Vi bärgar även lätt lastbil, husvagn, husbil och motorcykel. Hos oss kan du teckna du personbundna försäkringar för dina fordon. Exempelvis gäller vår vägassistansförsäkring för bil oavsett om du kör din egen, en kompis eller en hyrbil på semestern.

Självklart erbjuds vår bärgning i Kalmar dygnet runt. I snitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats och hjälper dig. Har du några frågor om våra tjänster eller vill du boka bärgning direkt? Då är du välkommen att höra av dig via kontaktuppgifterna nedan.

sektions delare