Bärgning Karlskoga | Assistansbolaget

Bärgning Karlskoga

Välkommen att boka vår bärgning i Karlskoga. Med över 300 000 kunder i Sverige är vi ett tryggt val som är på plats och hjälper dig inom kort. Våra professionella bärgare strävar alltid efter att reparera fordonsfelet direkt på plats. Om det inte är möjligt bärgar vi ditt fordon till en närliggande verkstad. Du kan följa bärgarens resa till dig direkt i telefonen.

Bärgare i Karlskoga

Vår bärgare i Karlskoga har en kort inställelsetid. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats och hjälper dig. Du slipper dessutom stå och vänta i ovisshet. Detta då du kan följa bärgarens väg till dig direkt i telefonen. Det smidigaste sättet att boka bärgning av oss är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Då behöver du bara ange ett fåtal personuppgifter innan vi sätter kurs mot platsen du delat.

Har du tecknat vår försäkring?

Om du tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Då omfattas du dessutom av ett helhetsupplägg där vi står för bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det.

Om du inte tecknat vår försäkring får du ett prisförslag att ta ställning till. Prisförslaget baseras på platsen du befinner dig på. Önskar du ringa och boka vår bärgning så tar vår räddningscentral emot ditt samtal på 042–324 324.

Bilbärgning i Karlskoga

Bilbärgning i Karlskoga är det vanligaste uppdraget vi åker ut på i staden. Men vi bärgar även fler fordonstyper. Du är välkommen att höra av dig om du behöver bärgning av husvagn, husbil, motorcykel, lätt lastbil eller släpvagn. Självklart erbjuder vi våra tjänster dygnet runt, året om. Har du några frågor om vår bärgning i Karlskoga? Eller vill du teckna en försäkring? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt.

sektions delare