Bärgning Karlstad | Assistansbolaget

Bärgning Karlstad

Vill du boka bärgning i Karlstad? Vi på Assistansbolaget är en trygg bärgningspartner med över 300 000 nöjda kunder i Sverige. Våra professionella bärgare rycker ut direkt när ditt ärende kommer in. Om vi kan reparera fordonsfelet direkt på plats gör vi det, i annat fall bärgas fordonet till en närliggande verkstad.

Bärgare i Karlstad

Det enklaste sättet att boka bärgare i Karlstad är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Du behöver bara dela platsen du befinner dig på samt ange ditt telefon- och registreringsnummer. Så fort vi fått in ditt ärende skickar vi en av våra professionella bärgare till platsen. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi anlänt och hjälper dig. Om du tecknat vår assistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr och då ingår hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det.

Kan jag boka bärgning utan vägassistansförsäkring?

Ja, du kan boka bärgning även om du inte tecknat försäkring hos oss. Även i detta fall kan du använda vår smidiga tjänst Väghjälp direkt. Du kommer få ett prisförslag att ta ställning till som baseras på platsen du befinner dig på. Önskar du att ringa och boka bärgning tar vår räddningscentral hand om ditt ärende på 042–324 324.

Bilbärgning i Karlstad

Bilbärgning i Karlstad är det vanligaste uppdraget vi utför i staden, men du kan känna dig trygg med att vi är en heltäckande bärgningspartner som även bärgar motorcykel, lätt lastbil, släpvagn, husbil och husvagn. Vi har beredskap för att hjälpa dig dygnet runt, året om. Om du har några frågor kring vår bärgning i Karlstad eller våra försäkringar är du alltid välkommen att kontakta oss!

sektions delare