Bärgning Kristianstad | Assistansbolaget

Bärgning Kristianstad

Behöver du bärgning i Kristianstad? Välkommen att kontakta oss på Assistansbolaget! Tack vare ett stort nätverk med bärgare kan vi vara på plats hos dig inom kort. Med över 350 000 nöjda kunder i Norden är vi ett tryggt val som antingen reparerar ditt fordon på plats eller bärgar fordonet till en närliggande verkstad.

Bärgare – Kristianstad

Det ska vara enkelt att boka bärgare i Kristianstad. Därför har vi tagit fram tjänsten Väghjälp direkt där du bokar bärgare på nolltid. Du behöver endast fylla i ditt registrerings- och telefonnummer, om du tecknat vår assistansförsäkring eller inte samt dela platsen du befinner dig på. Har du vår försäkring gäller alltid 0 kr i självrisk – och vi står för hyrbil, hotell eller hemresa på annat sätt om det behövs.

Om du inte har tecknat vår vägassistansförsäkring kommer du få ett personligt prisförslag att ta ställning till, som utgår från din position. Innan du godkänner bokningen får du även information om när bärgaren beräknas anlända. Vill du hellre ringa och boka bärgning i Kristianstad? Inga problem – vår räddningscentral hjälper dig på 042–324 324.

Bilbärgning Kristianstad

Bilbärgning i Kristianstad är den tjänst vi rycker ut på mest i området, men vi bärgar även fler fordon. Du kan alltid höra av dig till oss om du behöver bärga motorcykel, lätt lastbil, husvagn, husbil eller släpvagn. Vår snittinställelsetid är 38 minuter, så du kan se fram emot snabb assistans.

Självklart erbjuder vi våra tjänster dygnet rum. Har du några frågor om våra tjänster eller vill du boka bärgning? Då ska du inte tveka att höra av dig på kontaktuppgifterna nedan, så vägleder vi dig rätt.

sektions delare