Bärgning Laholm | Assistansbolaget

Bärgning Laholm

Behöver du bärgning i Laholm är du välkommen att kontakta oss på Assistansbolaget. Vi är framme hos dig inom kort, oavsett tid på dygnet. Våra professionella bärgare är alltid startklara och åtgärdar problemet direkt på plats om det är möjligt, annars bärgas ditt fordon till närmsta verkstad. Boka en snabb och effektiv bärgning!

Bärgare i Laholm

Vi är en bärgare i Laholm som reparerar ditt fordon direkt på plats om felet är av enklare sort. Skulle fordonet behöva bärgas till en närliggande verkstad tar vi hand om det på smidigast möjliga sätt. Om du tecknat en vägassistansförsäkring hos oss omfattas du av ett helhetsupplägg med bärgning, hyrbil, hemresa och hotell om situationen kräver det. För dig som har vår försäkring är självrisken alltid 0 kr. Du kan boka vår bärgning även om du inte tecknat vår försäkring sedan tidigare. Då får du ett prisförslag av oss som baseras på var du befinner dig.

Vår professionella räddningscentral svarar dig inom kort på 020–400 500. De meddelar omgående en bärgare som sätter kurs mot din position. Du som behöver väghjälp kan också kolla in vår tjänst Väghjälp direkt.

Bilbärgning Laholm

Bilbärgning i Laholm är det vanligaste uppdraget vi åker ut på i staden, men våra skickliga bärgare tar sig också an bärgning av motorcyklar, husvagnar, husbilar och släpvagnar. Du kan lita på att bärgningsprocessen går undan. I genomsnitt tar det inte ens en halvminut innan du pratar med vår räddningscentral, och våra bärgares snittinställelsetid är under 40 minuter.

Du vet väl om att du får mängdrabatt om du samlar flera försäkringar hos? Då gäller 30% rabatt på ordinarie priset. Har du några frågor eller funderingar kring våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan, så vägleder vi dig rätt.

sektions delare