Bärgning Landskrona | Assistansbolaget

Bärgning Landskrona

Behöver du bärgning i Landskrona? Välkommen att kontakta oss på Assistansbolaget. Vi är det pålitliga valet med över 350 000 nöjda kunder i Norden. Våra bärgare strävar alltid efter att reparera ditt fordon på plats. Om det inte är möjligt bärgar vi ditt fordon till en närliggande verkstad.

Bärgare – Landskrona

Det smidigaste sättet att boka bärgare i Landskrona är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Då bokar du enkelt via telefonen. Du behöver endast uppge ditt telefon- och registreringsnummer, ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte samt dela platsen du befinner dig på.

Har du vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Då ingår ett helhetsupplägg med hyrbil, hotell eller bokning av hemresa på annat sätt om situationen kräver det. Har du inte tecknat försäkringen kommer du få en personlig offert att ta ställning till, som baseras på din position. Innan du bekräftar bokningen får du information om när bärgaren beräknas anlända till platsen. Önskar du ringa och boka bärgning i Landskrona når du vår räddningscentral dygnet runt på 042–324 324.

Bilbärgning Landskrona

Bilbärgning i Landskrona är det vanligaste uppdraget vi rycker ut på i staden, men vi erbjuder även fler tjänster. Du kan även boka bärgning för motorcykel, husbil, husvagn och lätt lastbil. Tack vare ett stort nätverk av bärgare är vi alltid på plats hos dig inom kort. Det tar i genomsnitt endast 38 minuter innan vi är framme och hjälper dig. Har du några frågor om vår bärgning eller de tjänster vi erbjuder? Tveka inte att höra av dig på kontaktuppgifterna nedan, så vägleder vi dig rätt.

sektions delare