Bärgning Lidköping | Assistansbolaget

Bärgning Lidköping

Behöver du bärgning i Lidköping? Våra bärgare är redo att hjälpa dig inom kort om du drabbas ett oförutsett driftstopp. Med över 300 000 kunder är vi ett tryggt val som reparerar fordonsfelet på plats om det är möjligt. I annat fall bärgar vi ditt fordon till en närliggande verkstad. Självklart erbjuds våra tjänster dygnet runt, året om.

Bärgare i Lidköping

Ett smidigt sätt att boka bärgare i Lidköping är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Då krävs det bara några få knapptryck innan våra bärgare sätter fart mot dig. Du behöver bara uppge registrerings- och telefonnummer, dela fordonets position samt ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte.

Har du tecknat vår vägassistansförsärking är självrisken alltid 0 kr. Du omfattas av ett helhetsupplägg där bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell ingår om situationen kräver det. Vår försäkring är personbunden istället för fordonsbunden. Den gäller därmed även om du lånar en kompis eller kollegas bil.

Måste jag ha tecknat er försäkring?

Nej, det måste du inte. Om du inte har tecknat vår assistansförsäkring får du ett personligt prisförslag att ta ställning till, som baseras på platsen du befinner dig på.

Kan jag ringa och boka bärgning?

Ja, du är alltid välkommen att ringa vår professionella räddningscentral på 042–324 324. De tar emot ditt samtal och ser till att du får snabb hjälp ute på vägarna.

En modern bärgning i Lidköping

Vi erbjuder en modern bärgning i Lidköping där du kan följa bärgarens beräknade ankomsttid direkt i telefonen. Du slipper stå i ovisshet och vänta på hjälp, tack vare våra kontinuerliga uppdateringar.

Våra bärgare i Lidköping är på plats inom kort. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är framme. Vill du boka bärgning eller har du några frågor om våra försäkringar? Då är du alltid välkommen att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt.

sektions delare