Bilbärgning Ludvika | Assistansbolaget

Bärgning Ludvika

Behöver du bilbärgning i Ludvika? Bokar du assistans av oss är vi på plats inom kort, oavsett tid på dygnet. Om vi kan reparera fordonsfelet direkt på plats gör vi det, i annat fall bärgar vi fordonet till en närliggande verkstad. Du kan både boka och följa din bilbärgning i Ludvika direkt i telefonen.

Smidig bokning av bärgare i Ludvika

Med vår tjänst Väghjälp direkt bokar du smidigt bärgare i Ludvika. Det krävs bara några få knapptryckningar innan vi fått all information vi behöver för att skicka ut en bärgare till dig. När du har uppgett information som telefon- och registreringsnummer, om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte samt din position så är hjälpen snart på väg. Om du har tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kr, och då ingår även ett helhetsupplägg med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotellövernattning om situationen kräver det.

Även om du inte har tecknat vår vägassistansförsäkring kan du boka bärgning hos oss! Då får du ett personligt prisförslag att ta ställning till innan du genomför bokningen. Priset varierar beroende på vilken plats du befinner dig på.

Bilbärgning i Ludvika oavsett fordonstyp

Bilbärgning i Ludvika är det vanligaste uppdraget våra bärgare rycker ut på, men vi hjälper dig oavsett fordonstyp. Våra professionella bärgare kan även hantera motorcykel, husbil, husvagn, lätt lastbil och släpkärra. Som en heltäckande bärgningspartner, och reparerar på plats om det är möjligt.

Vill du boka bilbärgning i Ludvika eller diskutera ett passande försäkringsupplägg för dina fordon när det kommer till vägassistans- och självriskförsäkring? Kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan så ser vi till att vägleda dig rätt!

sektions delare