Bärgning Nässjö | Assistansbolaget

Bärgning Nässjö

Behöver du bärgning i Nässjö? Välkommen att kontakta oss på Assistansbolaget. Vi är ett tryggt val med över 300 000 kunder i Sverige som erbjuder en effektiv bärgning. Våra tjänster erbjuds dygnet runt och du kan följa bärgarens beräknade ankomsttid direkt i telefonen.

Bärgare i Nässjö

Du kan boka bärgare i Nässjö på nolltid med vår tjänst Väghjälp direkt. Det enda du behöver göra är att ange registrerings- och telefonnummer, dela platsen du befinner dig på och ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Har du tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kr.

Vi strävar efter att reparera fordonsfelet direkt på plats. Skulle det inte vara möjligt bärgar vi ditt fordon till en närliggande verkstad. Om du tecknat vår försäkring omfattas du av ett helhetsupplägg med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det.

Du är välkommen att boka vår bärgning även om du inte tecknat vår försäkring. I dessa fall får du ett prisförslag att ta ställning till som baseras på platsen du befinner dig på.

Ring vår räddningscentral

Du kan alltid boka bärgning genom att ringa vår räddningscentral på 042–324 324. De behandlar ditt ärende på en gång och meddelar närmsta tillgängliga bärgare var du befinner dig. Sedan är bollen i rullning och vår snabba hjälp är på väg.

En personbunden försäkring

Vår vägassistansförsäkring är personbunden och inte fordonsbunden. Den gäller därmed oavsett om du kör din egen bil, eller om du lånar en kompis eller kollegas bil. Du som förare kan därmed känna dig trygg på vägarna oavsett vilket bil du kör.

Kontakta oss om bärgning i Nässjö

Om du drabbas av ett oförutsett driftstopp när du är ute och kör kan du känna dig trygg med att vi hjälper dig inom kort. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats hos dig.

Vill du boka bärgning i Nässjö eller har du några frågor om våra försäkringar? Då är du alltid välkommen att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt.

sektions delare