Bärgning Norrtälje | Assistansbolaget

Bärgning Norrtälje

Vi på Assistansbolaget erbjuder bärgning i Norrtälje för olika fordonstyper – dygnet runt i hela Sverige. Med över 350 000 nöjda kunder i Norden är vi en pålitlig bärgare som är på plats inom kort. Vi reparerar ditt fordon på plats om det är genomförbart. Om det inte är möjligt bärgas fordonet till en verkstad i närheten.

Bärgare – Norrtälje

Du kan boka bärgare i Norrtälje på flera sätt. Ett snabbt och smidigt alternativ är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Då beställer du bärgning direkt i telefonen genom att ange registrerings- och telefonnummer samt dela fordonets position via GPS. Du fyller också i om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Har du vår försäkring är självrisken alltid 0 kr och vi står för hyrbil, hemresa och hotell om omständigheterna kräver det.

Har du inte tecknat vår assistansförsäkring får du ett prisförslag att ta ställning till som baseras på din position. I samband med bokningen får du även information om bärgarens beräknade ankomsttid. Du kan även ringa och boka bärgning i Norrtälje. Du når vår räddningscentral på 042–324 324 (dygnet runt, året om).

Bilbärgning Norrtälje

Bilbärgning i Norrtälje är det vanligaste uppdraget vi utför i området, men vi tar oss även an bärgning av motorcykel, husvagn, husbil, släpvagn och lätt lastbil. Vi är på plats och hjälper dig inom kort. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi anlänt till platsen du befinner dig på. Vill du boka bärgning eller få mer information om våra tjänster? Då är du välkommen att höra av dig via kontaktuppgifterna nedan, så vägleder vi dig rätt. Välkommen med din förfrågan!

sektions delare