Bärgning Örebro | Assistansbolaget

Bärgning Örebro

Vi på Assistansbolaget tar hand om din bärgning i Örebro. Tack vare ett stort nätverk med professionella bärgare kommer vi till undsättning inom kort. Vi bärgar snabbt och effektivt och har över 350 000 nöjda kunder i Norden. Kan vi åtgärda ditt fordonsproblem på plats prioriteras alltid det. Om det inte är möjligt bärgar vi ditt fordon till närmsta verkstad.

Bärgare – Örebro

Så fort du meddelat vår räddningscentral din position skickar vi ut en bärgare i Örebro som hjälper dig. Du kan förvänta dig bärgning inom kort. I genomsnitt är bärgaren hos dig inom 38 minuter, från det att ditt ärende inkommit till oss. Det är möjligt att boka bärgning via telefonen. Det gör du i tjänsten Väghjälp direkt.

Har du tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. När du har vägassistansförsäkring hos oss tar du del av vårt helhetskoncept, som skräddarsys efter din situation. Vid behov ordnar vi med hyrbil, hemtransport och hotell. Har du inte tecknat vår försäkring får du ett prisförslag att ta ställning till. Priset varierar beroende på var du befinner dig. I samband med bokningen får du även information om bärgarens beräknade ankomsttid.

Bilbärgning Örebro

Bilbärgning i Örebro är ett av de vanligaste uppdragen vi utför, men vi rycker även ut och bärgar andra fordon. Du kan förutom bilbärgning boka bärgning för MC, släpvagn, husvagn, husbil och lätt lastbil.

Vår vägassistansförsäkring för bil är personbunden och därmed inte knuten till ett specifikt fordon. Det gör att du inte behöver tänka på vilken bil du kör – samma villkor gäller oavsett om du kör din egen eller en närståendes bil.

sektions delare