Bärgning Skara | Assistansbolaget

Bärgning Skara

Assistansbolaget är det trygga valet för bärgning i Skara. Vi har över 300 000 nöjda kunder i Sverige och våra professionella bärgare och MC-förare hjälper dig om du drabbas av ett oförutsett driftstopp på vägarna – dygnet runt, året om. Om fordonsfelet kan repareras direkt på plats gör vi det, annars bärgas fordonet till närmaste verkstad. Välkommen att boka vår effektiva bärgning.

Bärgare i Skara

När du bokar bärgare i Skara kan du följa hela bärgningsprocessen direkt i telefonen. Du kan med fördel använda vår tjänst Väghjälp direkt. Där behöver du bara fylla i ditt registrerings- och telefonnummer, dela platsen du befinner dig på samt fylla i om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Om du har vår försäkring är självrisken alltid 0 kr. Då ingår dessutom ett helhetsupplägg med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det.

Har du inte tecknat vår vägassistansförsärking kan du fortfarande boka bärgning via oss. I dessa fall får du ett personligt prisförslag att ta ställning till som utgår från platsen du befinner dig på.

En digital bärgningsresa

Vårt mål är att vår bärgning ska vara så tydlig och lättöverskådlig som möjligt. Det är också anledningen till att du kan följa bärgarens beräknade ankomsttid direkt i telefonen. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats och hjälper dig. Föredrar du att ringa och boka bärgning när du vår räddningscentral på 020–400 500.

Vi är en mångsidig bärgare i Skara som bärgar bil, motorcykel, husvagn, husbil och lätt lastbil m.m. Har du några frågor om våra tjänster eller vill du göra en bokning? Då ska du inte tveka att kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan, så hjälper vi dig.

sektions delare