Bärgning Södertälje | Assistansbolaget

Bärgning Södertälje

Vår bärgning i Södertälje går undan. Vi är på plats och hjälper dig inom kort och du får löpande uppdateringar om bärgningen direkt i telefonen. Med över 300 000 kunder i Sverige är vi ett tryggt och pålitligt val. Våra professionella bärgare strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Självklart erbjuds våra tjänster dygnet runt, året om.

Bärgare i Södertälje

När du bokar vår bärgare i Södertälje slipper du stå och vänta utan närmare besked. Du kan nämligen följa din bärgares resa till platsen du befinner dig på. Det smidigaste sättet att boka vår bärgning är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Du behöver bara fylla i ditt telefon- och registreringsnummer, dela fordonets position samt ange om du tecknat vår assistansförsäkring eller inte.

Har du tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Då omfattas du dessutom av ett helhetsupplägg som innefattar bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det. Dessutom står vi för alla eventuella utlägg från start.

Om du inte tecknat vår försäkring får du ett prisförslag att ta ställning till, som baseras på platsen du befinner dig på.

Vill du ringa och boka?

Det går självfallet bra att ringa och boka bärgning i Södertälje. Vår kunniga räddningscentral tar emot ditt ärende på 042–324 324.

Bilbärgning i Södertälje

Bilbärgning i Södertälje är det vanligaste uppdraget vi rycker ut på i staden. Men du kan känna dig trygg med att vi bärgar fler fordonstyper än så. Skulle du behöva bärgning av lätt lastbil, motorcykel, släpvagn, husvagn eller husbil är du välkommen att kontakta oss.

Vi är på plats och hjälper dig inom kort. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är framme. Vi strävar efter att reparera fordonsfelet direkt på plats. Skulle det inte vara möjligt bärgar vi ditt fordon till en verkstad i närheten. Vi ser fram emot vårt samarbete!

sektions delare