Bärgning Sundsvall | Assistansbolaget

Bärgning Sundsvall

Vi på Assistansbolaget erbjuder en snabb och effektiv bärgning i Sundsvall. Om du drabbas av ett oförutsett driftstopp längs vägarna är vår hjälp aldrig långt borta. Vi är på plats inom kort. Detta tack vare ett stort nätverk av professionella bärgare som står redo att hjälpa dig. Kan fordonsfelet repareras direkt är det högsta prioritet, i annat fall bärgas ditt fordon till en närliggande verkstad.

Bärgare i Sundsvall

Vi är en bärgare i Sundsvall med en modern fordonsflotta som använder digitala lösningar för att underlätta din bärgningsprocess. Du kan boka bärgning på två sätt, direkt i telefonen. Du kan antingen använda vår tjänst Väghjälp direkt eller ringa vår kompetenta räddningscentral på 020–400 500.

Om du tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Då omfattas du dessutom av ett helhetsupplägg där hyrbil, hemresa eller hotellövernattning ingår om omständigheterna kräver det. Har du inte tecknat en försäkring sedan tidigare får du ett personligt prisförslag att ta ställning till, som utgår från din position.

Bilbärgning Sundsvall

Bilbärgning i Sundsvall är det mest frekventa uppdraget vi utför i staden, men vi hjälper dig även med bärgning av MC, husvagn, husbil, släpvagn och lätt lastbil. Vi på Assistansbolaget är ett klimatneutralt bärgningsföretag. Du når vår bemannade räddningscentral dygnet runt, året om. Det tar inte ens en halvminut i genomsnitt innan du pratar med en av våra medarbetare.

Välkommen att boka effektiv bärgning i Sundsvall. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

sektions delare