Bärgning Tidaholm | Assistansbolaget

Bärgning Tidaholm

Behöver du bärgning i Tidaholm? Då är vi på Assistansbolaget på plats inom kort, oavsett tid på dygnet. Om vi kan reparera fordonsfelet direkt på plats gör vi det, i annat fall bärgar vi fordonet till en närliggande verkstad. Gör som över 300 000 kunder i Sverige och välj det trygga och effektiva valet som Assistansbolaget är.

Följ din bärgare i Tidaholm

Vi håller dig hela tiden uppdaterad när du bokar bärgare i Tidaholm via oss. I telefonen ser du bärgarens beräknade ankomsttid och du får kontinuerliga uppdateringar om när hjälpen anländer, vilket gör att du tryggt kan stanna kvar i bilen.

Boka så här

Det smidigaste sättet att boka bärgning i Tidaholm är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Genom att ange telefon- och registreringsnummer, din position samt om du tecknat vår vägassistansförsäkring är hjälpen snart på väg. För dig som tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kr.

Boka bärgning i Tidaholm utan försäkring

Det går självklart att boka bärgning i Tidaholm även om du inte har tecknat försäkring hos oss. Då får du ett prisförslag att ta ställning till, baserat på var du befinner dig, innan din bokning genomförs. Våra professionella bärgare är redo att rycka ut dygnet runt, året om, för att hjälpa dig.

Föredrar du att ringa och boka din bärgning i Tidaholm? Då är du välkommen att kontakta vår räddningscentral på telefonnummer 042–324 324.

Teckna vår försäkring

Om du vill känna dig trygg ute på vägarna är vår assistansförsäkring ett bra val. Då omfattas du av ett helhetsupplägg där det ingår hjälp på plats eller bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det. Det är ett tryggt val för dig som vill ha täckning om du skulle drabbas av ett oförutsett driftstopp. Dessutom är den personbunden och inte fordonsbunden vilket gör att du även är försäkrad om du kör en väns bil eller en hyrbil under semestern.

Har du frågor om våra tjänster eller vill boka vår bärgning i Tidaholm är du alltid välkommen att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt.

sektions delare