Bärgning Tierp | Assistansbolaget

Bärgning Tierp

Assistansbolaget är det trygga valet för bärgning i Tierp! Med över 300 000 nöjda kunder i Sverige vet vi vad som krävs och våra professionella bärgare är på plats inom kort, oavsett tid på dygnet. Om fordonsfelet kan repareras direkt på plats gör vi det, annars bärgas fordonet till närmaste verkstad. Välkommen att boka vår effektiva bärgning i Tierp.

Bärgare – Tierp

Få hjälp snabbt och smidigt när du är i behov av en bärgare i Tierp. Du kan med vår tjänst Väghjälp direkt lämna dina uppgifter och boka i din telefon. Du behöver endast fylla i ditt registrerings- och telefonnummer, dela din position och ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte, sedan är våra bärgare på väg. Har du tecknat vår försäkring står vi för ett helhetsupplägg med hyrbil, hotellövernattning eller bokning av hemresa om det skulle krävas. Självrisken är alltid 0 kr.

Går det att boka bärgare utan försäkring?

Ja, vi erbjuder bärgning oavsett om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Om du saknar försäkring hos oss kommer du få ett prisförslag som baseras på platsen du befinner dig på. Innan du slutför bokningen och accepterat ditt prisförslag får du information om bärgarens beräknade ankomsttid. Det går också bra att ringa och boka bärgning i Tierp via vår räddningscentral på 042–324 324.

Bilbärgning Tierp

I Tierp är bilbärgning det vanligaste uppdraget vi utför, men det kan också vara bra att ha med sig att vi även bärgar husbil, husvagn, motorcykel, släpvagn och lätt lastbil. Vi är en flexibel bärgningspartner med många erfarna bärgare, vilket gör att vi snabbt kan vara på plats. Tack vare detta tar det i genomsnitt endast 38 minuter innan vi är på plats hos dig som kund.

Om du vill boka bärgning eller har några frågor är du välkommen att kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan.

sektions delare