Bärgning Uddevalla | Assistansbolaget

Bärgning Uddevalla

Vi på Assistansbolaget hjälper dig med en effektiv bärgning i Uddevalla. Med över 350 000 nöjda kunder i Norden är vi ett tryggt val som är på plats hos dig inom kort. Vårt mål är alltid att reparera ditt fordon på plats. Om det inte är möjligt bärgar vi ditt fordon till en verkstad i närheten.

Bärgare – Uddevalla

Du kan boka bärgare i Uddevalla direkt i din telefon med vår smidiga tjänst Väghjälp direkt. Du behöver endast fylla i ditt registrerings- och telefonnummer, dela din position och ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Har du tecknat vår försäkring står vi för ett helhetsupplägg med hyrbil, hotellövernattning eller bokning av hemresa om det skulle krävas. Självrisken är alltid 0 kr.

Om du inte tecknat vår vägassistansförsäkring kommer du få ett prisförslag som baseras på platsen du befinner dig på. Innan du slutför bokningen får du information om bärgarens beräknade ankomsttid. Det går också bra att ringa och boka bärgning i Uddevalla. Du når vår räddningscentral på 042–324 324.

Bilbärgning Uddevalla

Bilbärgning i Uddevalla är det vanligaste uppdraget vi utför i staden, men det kan också vara bra att ha med sig att vi även bärgar husbil, husvagn, motorcykel, släpvagn och lätt lastbil. Vi är en flexibel bärgningspartner med många bärgare, vilket gör att vi snabbt kan vara på plats. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är framme hos dig. Vill du boka bärgning eller har du några frågor våra tjänster? Då är du välkommen att kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan.

sektions delare