Bärgning Ulricehamn | Assistansbolaget

Bärgning Ulricehamn

När du behöver bärgning i Ulricehamn är Assistansbolagets professionella bärgare på plats inom kort! Oavsett tid på dygnet eller typ av fordon är du i trygga händer och får hjälp med reparation direkt på plats eller så bärgar vi fordonet till en närliggande verkstad. Boka och följ din bärgning i Ulricehamn direkt i telefonen.

När du behöver hjälp av bärgare i Ulricehamn

Vi erbjuder ett smidigt sätt att boka bärgare i Ulricehamn via vår tjänst Väghjälp direkt. Det enda du behöver göra är att uppge telefon- och registreringsnummer, om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte samt den platsen du befinner dig på, så ser vi till att hjälpen snart är på väg. Om du har tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kr, dessutom står vi för hyrbil, hemresa eller hotellövernattning om situationen kräver det.

Boka bärgare utan försäkring

Om du inte har någon försäkring tecknad hos oss kan du ändå ta vår hjälp med bärgning. Efter att du lagt in dina uppgifter får du ett prisförslag att ta ställning till innan du bekräftar bokningen. Du får då även information om bärgarens estimerade ankomsttid, och priset är beräknat på vilken plats du befinner dig på. Du kan också ringa vår räddningscentral och boka bärgare i Ulricehamn på 042–324 324 (knappval 1).

Bärgning i Ulricehamn för alla fordonstyper

Vi erbjuder en mångsidig bärgning i Ulricehamn där vi inte bara bärgar bilar utan även andra fordon. Behöver du hjälp med husvagn, husbil, släpvagn, lätt lastbil eller motorcykel står vi till din tjänst.

Assistansbolagets försäkringar

Med vår försäkring får du inte bara assistans vid bärgning utan kan ta del av många andra fördelar. Du får exempelvis en försäkring som är personbunden och inte fordonsbunden, vilket gör att du kan känna dig trygg på vägen oavsett vems bil du kör. Så fort du tecknat dig får du också tillgång till vårt förmånsprogram och om du väljer att teckna flera försäkringar hos oss får du 30% rabatt på ordinarie pris.

Vill du boka bärgning i Ulricehamn eller har en fråga om ett passande försäkringsupplägg? Då är du alltid välkommen att kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

sektions delare