Bärgning Vara | Assistansbolaget

Bärgning Vara

Söker du en snabb och smidig bärgning i Vara? Vi på Assistansbolaget är ett tryggt val med över 300 000 kunder i Sverige. Hos oss får du full koll på bärgningsprocessen från start. Du får löpande uppdateringar om när din bärgare beräknas anlända. Om vi kan reparera fordonsfelet direkt på plats gör vi det, i annat fall bärgas ditt fordon till en närliggande verkstad.

Bärgare i Vara

När du bokar bärgare i Vara av oss kan du förvänta dig löpande uppdateringar om hur bärgningsprocessen fortlöper. Ett smidigt tillvägagångssätt är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Där behöver du bara ange registrerings- och telefonnummer samt dela fordonets position. Sedan är uppdraget registrerat av oss och vi sänder ut närmsta bärgare. Om du tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr och du omfattas av ett helhetsupplägg med hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det.

Om du inte tecknat vår vägassistansförsäkring får du ett prisförslag att ta ställning till, som baseras på din position. Du är alltid välkommen att ringa oss om du föredrar det. Vår professionella räddningscentral tar emot ditt samtal på telefonnummer 042–324 324.

På plats inom kort

Hos oss går bärgningen undan och vi strävar alltid efter att ditt driftstopp ska bli så kort som möjligt. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats och hjälper dig. Antingen genom att reparera felet direkt eller med bärgning till en verkstad i närheten.

Bilbärgning i Vara

Vårt vanligaste uppdrag i staden är bilbärgning i Vara. Men det kan vara bra att veta att vi även bärgar husvagn, husbil, lätt lastbil, släpvagn och motorcykel. Väljer du att teckna flera försäkringar hos oss så får du 30 % på ordinarie pris. Förutom vägassistansförsäkring kan du även teckna självriskförsäkring hos oss. Har du några frågor eller vill du boka bärgning i Vara? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt.

sektions delare