Bärgning Varberg | Assistansbolaget

Bärgning Varberg

Vi på Assistansbolaget finns här för dig som behöver bärgning i Varberg. Våra professionella bärgare är redo att hjälpa dig på nolltid – dygnet runt, året om. Om ditt fordonsproblem kan lösas på plats är det högsta prioritet, annars bärgar vi fordonet till en närliggande verkstad. Du kan följa bärgningen direkt i din telefon.

Bärgare i Varberg

Vår bärgare i Varberg är snabbt på plats om du drabbas av ett oförutsett driftstopp när du är ute och kör. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är framme hos dig. Det är enkelt att boka bärgning med telefonen. Det krävs endast några få knapptryck i vår tjänst Väghjälp direkt. Föredrar du att ringa och boka bärgning tar vår räddningscentral emot ditt samtal på 042–324 324.

Om du tecknat vår assistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr och om situationen kräver det står vi får hyrbil, hemresa eller hotell. Du behöver aldrig ligga ute med några pengar, utan vi står för utläggen från start.

Om du inte har vår försäkring

Det är möjligt att boka bärgning av oss även om du inte tecknat vår vägassistansförsäkring sedan tidigare. I dessa fall baseras priset på var du befinner dig. Du får ett prisförslag att ta ställning till innan bokningen slutförs.

Bilbärgning i Varberg

Bilbärgning i Varberg är det mest frekventa uppdraget vi åker ut på i staden, men du kan känna dig trygg med att vi bärgar fler fordon än så. Vi bärgar även lätt lastbil, motorcykel, husvagn, husbil och släpvagn. Har du några frågor om vår bärgning eller våra försäkringar? Då ska du inte tveka att kontakta oss via uppgifterna nedan, så vägleder vi dig rätt.

sektions delare