Bärgning Växjo | Assistansbolaget

Bärgning Växjö

Behöver du snabb bärgning i Växjö? Anlita Assistansbolaget – det trygga och pålitliga alternativt med över 300 000 kunder i Sverige. Om det är möjligt reparerar våra professionella bärgare fordonsfelet direkt på plats, i annat fall bärgas ditt fordon till en närliggande verkstad. Våra tjänster erbjuds dygnet runt, året om.

Så enkelt bokar du bärgare i Växjö

Det går undan att boka bärgare i Växjö av oss. Med vår tjänst Väghjälp direkt behöver du bara ange några få uppgifter (telefon- och registreringsnummer) samt dela platsen du befinner dig innan en bärgare i närheten sätter fart mot dig. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats och hjälper dig.

Har du tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Då omfattas du av ett helhetsupplägg med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotellövernattning om det krävs. Lägg märke till att vår försäkring är personbunden och inte fordonsbunden. Den gäller därmed oavsett vilken bil du kör.

Har du inte tecknat vår försäkring får du ett personligt prisförslag att ta ställning till. Priset baseras på platsen du befinner dig på.

Hur snabbt får jag hjälp?

Du kan lita på att vi kommer ut och hjälper dig inom kort. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats. Vi kan hålla nere inställelsetiden tack vare ett stort nätverk av bärgare runt om i Sverige.

Bilbärgning i Växjö – men även fler tjänster

Bilbärgning i Växjö är det vanligaste uppdraget våra bärgare åker ut på i staden, men du kan ha med dig att vi även bärgar motorcykel, lätt lastbil, släpkärra, husbil och husvagn.

Vi vägleder dig rätt

Om du har några frågor som rör våra försäkringar ska du inte tveka kontakta oss, så berättar vi om våra tjänster. Det gäller även om du vill boka vår bärgning i Växjö. Vi ser fram emot vårt samarbete!

sektions delare