Bärgning Vetlanda | Assistansbolaget

Bärgning Vetlanda

Boka din bärgning i Vetlanda direkt här på hemsidan – ett tryggt alternativ med över 300 000 kunder. Våra professionella bärgare och MC-förare hjälper dig om du drabbas av ett oförutsett driftstopp på vägarna oavsett tid på dygnet, året om. Vi reparerar ditt fordon direkt på plats om det är möjligt, och i annat fall bärgar vi till en närliggande verkstad.

Boka bärgare i Vetlanda

Boka bärgare i Vetlanda smidigt i vår tjänst Väghjälp direkt. Genom att registrera telefonnummer, registreringsnummer, din position samt om du har tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte är hjälpen snart på väg. För dig som har tecknat vår assistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr, och då ingår även ett helhetsupplägg med service som hyrbil och hotellövernattning med mera om situationen kräver det.

Du kan självklart boka bärgare i Vetlanda via oss även om du inte tecknat vår försäkring. Då får du ett personligt prisförslag, som baseras på din position, att ta ställning till innan du genomför bokningen. Om du har några frågor om bärgning i Vetlanda eller om våra försäkringar är du välkommen att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt.

En unik försäkring

Vår unika vägassistansförsäkring är till skillnad från många andra inte fordonsbunden utan personbunden. Det innebär att du alltid kan känna dig trygg på vägarna, oavsett om du kör din egen bil, en väns bil eller om du har en hyrbil på semestern. Det gäller dessutom både i Sverige och i övriga Europa (i länder som är anslutna till  ). Vår försäkring ger dig ett helhetsskydd och några av de fördelar som ingår är följande:

  • Reparation på plats
  • Bärgning till verkstad
  • Hotell eller transport med tåg, buss, flyg
  • Hyrbil
  • Hämtning efter reparation

Vare sig du behöver bärgning i Vetlanda, eller annan hjälp på vägarna, är du välkommen att teckna det trygga valet med över 300 000 kunder i Sverige.

Teckna försäkring >>

sektions delare