Bärgning Ystad | Assistansbolaget

Bärgning Ystad

Behöver du bärgning i Ystad? Då är du välkommen att kontakta oss på Assistansbolaget. Våra professionella bärgare är redo att komma ut och hjälpa dig på plats inom kort, oavsett tid på dygnet. Vi är det trygga valet med över 300 000 kunder i Sverige. Om vi kan reparera fordonsfelet direkt på plats gör vi det, i annat fall bärgas ditt fordon till en verkstad i närheten.

Modern bärgare i Ystad

När du bokar vår bärgare i Ystad kan du hålla dig uppdaterad från start till mål. Det smidigaste sättet att boka vägassistans är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Då behöver du bara ange fordonets registreringsnummer, ditt telefonnummer samt dela fordonets position. Sedan kan du följa bärgarens beräknade ankomsttid direkt i telefonen – och slippa stå och vänta i ovisshet.

Du kan även ringa och boka bärgning på telefonnummer 042–324 324. Då får du prata med vår professionella räddningscentral som tar emot ditt ärende och sänder ut närmsta tillgängliga bärgare till dig.

0 kr i självrisk med vår försäkring

Om du tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Då ingår ett helhetskoncept med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det.

Du måste inte ha tecknat vår försäkring för att boka bärgning av oss. Om du inte har tecknat vår försäkring får du ett prisförslag att ta ställning till. Priset baseras på vilken plats du befinner dig på.

Bilbärgning i Ystad – men även fler tjänster

Vårt vanligaste uppdrag i staden är bilbärgning i Ystad. Men du kan känna dig trygg med att vi även bärgar fler fordon än så, till exempel motorcykel, släpkärra, lätt lastbil, husbil och husvagn.

Snabb hjälp på väg!

När vi på Assistansbolaget fått in och registrerat ditt ärende går det undan. Tack vare ett stort nätverk av bärgare kan vi vara på plats inom kort. Det tar i genomsnitt endast 38 minuter innan vi är framme och hjälper dig.

Kontakta oss

Om du har några frågor kring våra försäkringar eller vår bärgning i Ystad ska du inte tveka att kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

sektions delare