Om Fitness24Seven

Fitness24Seven är Nordens snabbast växande gymkedja! Vi riktar oss till dig som vill kunna träna när som helst på dygnet utan att behöva spendera en förmögenhet. Vår övertygelse är att den bästa träningen är den som blir av. Därför erbjuder vi dig kvalitativ träning dygnet runt, alla dagar i veckan, nära dig och till ett förmånligt pris. Vi kallar konceptet Hälsa på dina villkor.

Alla våra kort gäller på alla våra gym och dygnet runt. I medlemskapet ingår även gruppträning som går att utöva på våra gym med gruppträning. Då ingår bland annat pass som t.ex. Indoor walking, Bodypump, Sprint och Yoga.

Här finns vi.

Erbjudande
Fitness24Seven bjuder dig som kund hos Assistansbolaget på startavgiften vid tecknande av medlemskap. Värde 249 kr.

Så här erhåller du din rabatt
När du blir kund hos Assistansbolaget får du tillgång till alla våra rabatter och förmåner. På denna sidan läser du närmre om vilka erbjudanden som förmånsprogrammet innehåller. För att få tillgång till förmånerna och rabattkoder loggar du som kund in i vår app. I appens meny längst upp till höger väljer du fliken ”Mina förmåner”. Klicka dig fram – hoppas att du hittar något som passar just dig!