Fordonstransport – Flytta bilar & maskiner | Assistansbolaget

Fordonstransport

Assistansbolagets fordonstransport förflyttar ditt fordon snabbt, tryggt och enkelt. Fyll i uppgifterna nedan och få ett prisförslag innan du bokar.

Fordonstransporter av olika slag

Våra fordonstransporter riktar sig till både företag och privatpersoner som vill flytta bilar eller maskiner. Observera att vi endast transporterar fordon på hjul eller larvfötter. Vi tar hand om bil- och maskintransporter inom en rad olika branscher. Det kan till exempel röra sig om transporter mellan verkstäder och bilhandlare – eller billeveranser direkt hem till privatpersoner. Naturligtvis kan du följa din fordonstransport live i vår app så du har full kontroll på var ditt fordon befinner sig under hela transporten.

Transport av fordon

Du kan boka transport av fordon hos oss om sträckan är maximalt 15 mil. Transporterna gäller ett fordon åt gången (dvs inte motortransporter). Vi är det självklara valet för dig som ska flytta tunga maskiner eller transportera bil i Sverige. Har du några frågor om vår tjänst? Tveka inte att kontakta vår kundtjänst, så vägleder vi dig rätt.

sektions delare