Jobba som bärgare | Assistansbolaget

Vi söker förare till våra servicemotorcyklar och servicebilar

Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vill du bli en del av Assistansbolagets rikstäckande nätverk av bärgare och ”first responders” med Sveriges mest moderna fordonsflotta? Till våra servicemotorcyklar och servicebilar söker vi nu kundfokuserade kvinnor och män som vill bli en del av vårt team. Som förare avhjälper du enklare problem på plats som exempelvis starthjälp, punktering och inlåsta nycklar. Du kommer att köra både servicebil, motorcykel och ATV under dina arbetspass beroende på geografi och säsong.

Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 350 000 kunder i Norden. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all administration så du kan fokusera på ditt uppdrag att hjälpa våra kunder. Vill du bli en del av vårt team? Läs mer och ansök idag!

VEM ÄR DU OCH VAD KRÄVS
Som förare hos oss möter du varje dag människor som är i behov av hjälp. Vi ser därför att du är serviceminded och sympatisk med god förmåga att hjälpa människor på ett lugnt och ansvarsfullt sätt. Arbetet innebär ett högt tempo vilket kräver att du är stresstålig samtidigt som du bibehåller ett starkt kundfokus i allt du utför.

Eftersom alla våra medarbetare är ambassadörer för Assistansbolaget sätter vi stor vikt vid din personlighet. Du arbetar självständigt med dina uppdrag men är en del av ett dedikerat och professionellt team. Du har mycket tät kontakt med regionchefen i den del av landet du bor och verkar, och i daglig kontakt med vår räddningscentral.

Vi söker dig som har B körkort och lägst A2 körkort. Det är stort plus om du även har C-körkort men detta är inte ett krav. Kanske har du läst fordonsprogrammet, arbetat som mekaniker eller arbetat som bärgare. Som person älskar du fordon, är teknikintresserad och har hög digital kompetens.

Du kommer uteslutande att arbeta med den senaste tekniken när du utför dina uppdrag – ett helt nytt digitalt ekosystem där allt sker digitalt, kundvänligt och enkelt. Vår höga förändringstakt kräver att du är förändringsbenägen, handlingskraftig och att du motiveras av att ge god kundservice.

KRAV PÅ ERFARENHET OCH KOMPETENS

 • Körkortsbehörighet B och lägst A2
 • Det är meriterande om du har C-körkort men inte ett krav
 • Goda fordonskunskaper
 • Intresserad av teknik och har en hög digital kompetens
 • Serviceinriktad, ansvarsfull och stresstålig
 • Trivs med att arbeta självständigt men att vara en del av ett team
 • God svenska i tal och skrift
 • God förståelse för engelska

VI ERBJUDER

 • Vår helt nya flotta av fordon består av bärgningsbilar, servicebilar, BMW motorcyklar och specialbyggda ATVer.
 • Digitala verktyg för att eliminera administration, allt sker digitalt.
 • En del av en stark företagskultur med ett team som arbetar motiverat och engagerat
 • Självständigt arbete med frihet under ansvar
 • God lön och förmånliga villkor

ANSTÄLLNING
Tillsvidareanställning med en provanställning om 6 månader.

ARBETSTIDER
Arbetstider enligt schema med skift både dagtid och kvällstid (inkl. helg).

LÖN
Vi erbjuder fast lön.

OM ASSISTANSBOLAGET

Assistansbolaget är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 350 000 kunder i Norden. Vår uppgift är att garantera våra kunder snabb och rätt hjälp vid oförutsedda driftstopp längs vägarna i Europa. När olyckan är framme lovar vi snabb och professionell skadehantering – allt för att våra kunder ska få den bästa kundupplevelsen tillsammans med oss. Huvudkontoret är beläget i Helsingborg, en sammansättning av professionella personer som är handplockade för sin gedigna kunskap inom de olika områden där vi verkar. Vi är en gemenskap och arbetar efter samma motto – handlingskraft och kundfokus! Här står digitalisering i centrum när vi varje dag vidareutvecklar våra produkter och tjänster.

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan till: arbete@assistansbolaget.nu märk din ansökan med ”First responder”.

Välkommen med din ansökan!

sektions delare