Frontend utvecklare | Assistansbolaget – personlig vägassistansförsäkring

Vi söker Frontend utvecklare

Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 350 000 kunder i Norden. Vi arbetar varje dag för att utveckla våra tjänster och erbjuder nu marknadens mest moderna plattform för bärgning. Vi har lanserat ett nytt system där allt sker digitalt, kundvänligt och enkelt – en plattform som har tagit vår bransch till en helt ny nivå. Vi tror starkt på ett modernt kundfokus och digitalisering inom samtliga av våra tjänster. Nu breddar vi vårt team för att stärka upp med ytterligare ett stjärnskott!

Tips! Längst ner kan du ta del av våra utvecklare som beskriver hur det är att arbeta med Assistansbolaget.

sektions delare

Är du frontend utvecklare och söker nya spännande utmaningar? Vill du vara med i en organisation som skapar riktigt häftiga digitala lösningar som många endast kan drömma om? Då tycker vi att du ska fortsätta att läsa!

Vi söker dig som vill arbeta på ett företag där design och digital utvecklingen står i centrum. Nu breddar vi vårt team inom IT för att sköta all utveckling inhouse. Ett team som arbetar tillsammans med en gemensam nämnare – vi hjälper varandra för att uppnå mål som många endast kan drömma om! Hos oss får du en viktig roll där vi är beroende av dig och din kunskap för att föra våra produkter och vårt företag framåt.

Vi ser att du har stort intresse av design och programmering för olika plattformar och inser vikten av god kodstruktur. Kanske arbetar du idag som konsult och drömmer om att ta ett stort kliv i din nya karriär på en arbetsplats som du älskar att gå till. Vi letar efter dig som är engagerad och intresserad frontend utvecklare som gillar att arbeta tillsammans med duktiga kollegor för att nå gemensamma mål.

För att lyckas i rollen ser vi att du är kreativ med användarvänlighet i fokus. Du har bra öga för design och förståelse för vad som fungerar för webb och mobil. Du är intresserad och följer nya trender. Det är även en stor fördel om du kan sätta dig in i helheten av ett projekt.

Så vad innebär detta för dig som frontend utvecklare? Vi har utvecklat och driver idag en av världens mest moderna plattform för bokning av vägassistans. Den innefattar såväl bokning från kund, hantering av ärende för våra bärgare samt system för vår räddningscentral som vi driver i egen regi. Vi har lyckats skapa en helt ny digital sammankopplad plattform som generar förstklassiga kundbetyg. Här tänker vi inte stanna upp utan fortsätter varje dag för att överträffa våra kunders förväntningar via nya häftiga digitala lösningar. Tillsammans ritar vi upp vad vi ska göra, genomför vårt arbete och firar våra framgångar. För oss är design och upplevelse väldigt viktigt.

Du kommer få stora möjligheter att bidra med egna idéer och det är viktigt att du vill vara med och påverka och förstå slutanvändaren för att på så sätt kunna skapa lösningar med hög användbarhet.

Detta är bara ett litet smakprov av de projekt som vi arbetar med. Närmre information delges de kandidater som blir aktuella för intervju.

Arbetsuppgifter

 • Utveckling av våra egna produkter
 • Vara med i planering när nya projekt startas

Vi söker dig som har erfarenhet av

 • Javascript
 • React
 • CSS

Extra meriterade om du har erfarenhet av

 • .net
 • WordPressintegration
 • Mysql
 • C#

Du har troligtvis en högskoleutbildning eller motsvarande inom programmering och ca 2-5 års arbetslivserfarenhet.

Övrigt

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med provanställning i 6 månader
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Helsingborg

Placering
Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö på en av Sveriges mest moderna arbetsplats. Vårt huvudkontor ligger i Prisman – ett unikt kontorshus vid den nya delen av Oceanhamnen, precis vid havet i Helsingborg med milsvid utsikt över Öresund.

Är du intresserad och redo för nya utmaningar? Ansök redan idag, intervjuer sker löpande!

Varmt välkommen med din ansökan till tech@assistansbolaget.nu

sektions delare

Våra utvecklare berättar

Våra medarbetare är grunden till vår utveckling och framgång.
Vi frågade några utvecklare hur de upplever att det är att arbeta tillsammans med oss!

Spännande och kraftfull infrastruktur

“Assistansbolaget är ett projekt med en bred, spännande techstack och kraftfull infrastruktur. I projektet har jag haft förmånen att jobba med riktigt kompetenta utvecklare som brinner för att skriva bra kod.”
– Jacob Bergdahl (Fullstack på Axakon)

“Assistansbolaget är ett väldigt utmanande och roligt projekt med en välvald och rolig stack. Produkten i sin helhet är unik och har viss avancerad logik som verkligen triggar hjärnkontoret. Sedan är tilliten till den tekniska kompetensen stor vilket gör att man får sin röst hörd när man nämner problem, utmaningar eller möjligheter man kan tyckas se.”
– Robin Granström Käll (Frontend på Axakon)

Ett stort bolag med start-up-känsla

“Jag har utvecklats mycket under min tid på Assistansbolaget. Min primära uppgift är apputveckling, men jag får hela tiden möjligheter att utvecklas inom andra områden, bland annat webbsidan,  backend-sidan och infrastrukturen. Team-hierarkin är väldigt platt och alla röster tas i åtanke när vi diskuterar lösningar, både tekniska och affärsrelaterade, vilket jag tycker är superkul! Det är ett stort bolag med start-up-känsla på utvecklingsfronten och med en riktigt utmanande och intressant produkt!”
– Christopher Olsson (Full stack på Axakon)

“Assistansbolaget är en idealkund: Engagerad beställare med beprövad affärsidé i en marknad som desperat behöver digitalisering och där varje ny funktion lättar bördan för slutkunden som är i ett av sitt livs mest stressiga situationer.”
– Martin Taillefer (CTO på Axakon)

Är du den vi söker?

Nu breddar vi vårt team inom IT för att sköta all utveckling inhouse.
Är du intresserad och redo för nya utmaningar? Ansök redan idag, intervjuer sker löpande!

sektions delare