Vi söker en regionchef till västra Sverige

Är du en coachande ledare som har förmåga att motivera och engagera din personal? Motiveras du dessutom av ny teknik och att hjälpa människor? Då är det kanske dig vi söker till rollen som regionchef till västra Sverige med placering i Göteborg eller dess omnejd.

Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 350 000 kunder i Norden. Vi etablerar nu en egen rikstäckande organisation av bärgare med Sveriges mest moderna fordonsflotta. Vi ersätter nu den traditionella värdekedjan med ett helt digitalt ekosystem som effektiviserar och eliminerar all kundadministration så du och dina kollegor i din region kan fokusera på ert uppdrag, att hjälpa våra kunder. Vill du bli en del av det svenska teamet som revolutionerar och digitaliserar vägassistansbranschen?

VEM SÖKER VI?
Du är en person som trivs med ett högt tempo och att arbeta självständigt. Du är kommunikativ och närvarande i ditt ledarskap. Att engagera och utveckla dina medarbetare är något av det bästa du vet. Dina ambitioner är höga och du gillar att arbeta hårt. Raka puckar och ett glatt humör är självklart för dig.

För att lyckas hos oss är det viktigt att du har ett naturligt fokus på kontinuerlig förbättring samt att du är mycket strukturerad. Det krävs högt engagemang och en förmåga att snabbt identifiera och åtgärda svaga punkter.

Egen drivkraft och förmågan att fatta beslut kommer också att vara viktigt för att lyckas i rollen, så väl som att kunna leda och skapa samspel på distans.

Ett annat viktigt uppdrag handlar om att med ett inkluderande och handlingskraftigt ledarskap skapa ett gott arbetsklimat där medarbetarna får ansvar, tillåts växa och ta egna beslut.

ARBETSGUPPGIFTER

  • Skapa högt engagemang hos medarbetarna
  • Säkerställa god dialog och samspel med de interna kontaktytorna
  • Ansvar för kostnadsbudgeten i regionen
  • Resursplanering – säkra effektivt kapacitetsutnyttjande
  • Personalansvar för ca 20-30 bärgare

BAKGRUND OCH ERFARENHET

  • Minst 2 års erfarenhet av ledarskap
  • God digital förståelse

VI ERBJUDER

  • Möjlighet att vara med från start vid etableringen av en helt ny bärgningsorganisation
  • Självständigt arbete med frihet under ansvar
  • Digitala verktyg för att eliminera administration

ANSTÄLLNING
Tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader. Anställningen är på heltid med start under våren 2021 efter överenskommelse.

PLACERING
Göteborg med omnejd. Tjänsten utgår från en hemarbetsplats med ca 4 resdagar per vecka, övernattningar är sällan förekommande.

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan till: arbete@assistansbolaget.nu

SISTA ANSÖKNINGSDAG
1:e mars 2021.

sektions delare