Om Tivoli

Tivoli är inte bara Köpenhamns populäraste attraktion, utan hela Danmarks. Den gamla nöjesparken Tivoli, som ligger i hjärtat av Köpenhamn, drar besökare från hela världen – inte bara familjer med barn, men även vuxna som vill uppleva den speciella atmosfären av vilda åkattraktioner, en romantisk middag på en av de många restaurangerna eller en konsert från en av parkens många scener.

TIVOLI BLIR 175 ÅR
I år har Tivoli och Walt Disney World Resort samarbetat omkring designen till Tivolis 175-års jubileumsparad, som är baserad på temat “Hela världen möts på Tivoli”. Paraden blir över 150 meter lång och består av olika vagnar – så kallade “floats” – med performers och Tivolis alla kända figurer! Som en del av paraden finns också en Disney-designad “float” baserat på Disneys berömda universum It’s a small world.
Paraden kan upplevas lördagar till torsdagar (ej fredag), med start kl 17.00 på vardagar och kl 18.00 på helgerna. Senare på säsongen välkomnar vi också den underhållande nyheten TikTak, som båda tillgodoser dom dristiga och familjer. Varje lördag exploderar ett fyrverkeri med en blandning av fyrverkerier, ljus och musik.

Mer information om Tivolis säsonger: https://www.tivoli.dk/da/saesoner/sommer

Erbjudande
Som kund till Assistansbolaget får du:
– 20 % rabatt på entré, vid köp online
– 20 % rabatt på turpass, vid köp online.

Erbjudandet gäller när du bokar online via Tivolis Webshop och är tidsbegränsat 2018-03-24 – 2018-12-31.

Så här erhåller du din rabatt
När du blir kund hos Assistansbolaget får du tillgång till alla våra rabatter och förmåner. På denna sidan läser du närmre om vilka erbjudanden som förmånsprogrammet innehåller. För att få tillgång till förmånerna och rabattkoder loggar du som kund in i vår app. I appens meny längst upp till höger väljer du fliken ”Mina förmåner”. Klicka dig fram – hoppas att du hittar något som passar just dig!