Trafiksäkerhet | Assistansbolaget

Våra filmer och kampanjer kring trafiksäkerhet

För oss på Assistansbolaget är trafiksäkerhet en viktig fråga. I samband med storhelger och högtider ökar trafiken markant på vägarna och i syfte att öka säkerheten har vi analyserat vad som gör oss till sämre respektive bättre bilförare. Tack vare forskningsrapporter finns det mycket som vi trafikanter kan göra för att bli en bättre bilförare. Självklart är det viktigt att gå igenom säkerheten kring din bil men glöm inte heller bort föraren. Uppemot 30 procent av olyckorna är kopplade till trötthet bakom ratten och en annan viktig faktor är vårt humör. Nedan kan du läsa närmre kring den trafiksäkra menyn och den trafiksäkra spellistan som är framtagna för att öka tryggheten på vägarna och skapa bättre och säkrare bilförare.

Se även våra filmer om trafiksäkerhet – det finns flera saker som man som förare kan tänka på innan man ger sig ut på vägarna.

sektions delare

Har du köpt ny motorcykel?

Glöm inte att teckna vår personliga vägassistansförsäkring för MC – en av marknadens absolut bästa och mest omfattande skydd. Vi hjälper dig när olyckan är framme - dygnet runt i Europa alltid med 0 kr i självrisk.

Teckna nu

Hjälpen finns alltid nära med vår app!

  • Påkalla vägassistans enkelt direkt i appen
  • Din GPS-position skickas till larmcentralen
  • I allvarligare fall får du kontakt med SOS

Ange ditt mobilnummer nedan.
Appen skickas direkt till dig, helt kostnadsfritt.

Appen har skickats till dig!
Läs mer
sektions delare