Vägassistans och bärgning | Assistansbolaget – personlig vägassistansförsäkring

Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män i hela Sverige som vill bli en del i vårt team.

Läs mer och ansök

Vägassistans och bärgning

Vi erbjuder ett komplett utbud av vägassistanstjänster till exempelvis försäkringsbolag och fordonstillverkare. Vi har bärgningsfordon och är verksamma i hela Sverige, från Ystad till Haparanda, dygnet runt. Året om.

sektions delare

Vägassistans och bärgning

Med vår digitala plattform räknar vi ut var våra fordon skall vara stationerade för att vara så nära olycksplatser som möjligt. Vår digitala plattform skickar också det mest lämpliga fordonet till platsen. Det gör att vi inte skickar en stor lastbil till en incident där en av våra servicemotorcyklar kan lösa uppdraget snabbare, smidigare och snällare mot klimatet.

I första hand försöker vi hjälpa kunden på plats, detta eftersom den nöjdaste kunden fortsätter sin färd i sin egen bil, kostnaden blir lägre och avtrycket på klimatet mindre. Problem vi oftast löser på plats är starthjälp, punktering, bränslebrist, låsöppning och diagnostik.

Om ett fordon behöver bärgas gör vi det till närmaste verkstad. Våra flakbärgare kan hantera de flesta fordon, stora som små. Vi hjälper naturligtvis kunden hela vägen och tar även hand om bokning av exempelvis hyrbil, hemresa, hotell och liknande.

Vi har hög tillgänglighet i hela landet och kan erbjuda konkurrenskraftiga inställelsetider, till fördel för både er och era kunder.

sektions delare

Vill ni veta mer om vad vi kan erbjuda just er?

Då är ni varmt välkomna att kontakta vår kommersiella chef.

Martin Jeppsson
Kommersiell chef

0704 62 69 70
martin.jeppsson@assistansbolaget.nu

sektions delare