Vi hjälper dig dygnet runt!

Behöver du väghjälp?

Kontakta vår räddningscentral på Telefon:
+46 42 324 324

Du kan också begära väghjälp direkt här

Räddningscentralen är hjärtat i Assistansbolagets verksamhet och är bemannad dygnet runt, året om. Oavsett vart du befinner dig i Europa* finns våra operatörer tillgängliga för dig om du skulle behöva hjälp. Vi besvarar alltid ditt samtal på Svenska men naturligtvis talar vi även Engelska om du skulle föredra det.

sektions delare

Begär väghjälp direkt

Hos oss begär du enkelt väghjälp digitalt. Via några få knapptryck anger du dina uppgifter, därefter ser du direkt ditt pris och ankomsttiden när en av våra professionella bärgare kan vara hos dig.

  1. Begär väghjälp och ange dina uppgifter
  2. Vi beräknar pris och bärgarens ankomsttid
  3. Du bekräftar din bokning
  4. Betala direkt eller skjut upp din betalning med Klarna

Om du har en vägassistansförsäkring hos oss och skadan omfattas av vår försäkring är kostnaden självklart 0 kr.

Begär väghjälp direkt

NEDSATT HÖRSEL?

Naturligtvis har vi verktyg för att hjälpa dig som har nedsatt hörsel och behöver hjälp av vår Räddningscentral. Har du nedsatt hörsel och behöver vår hjälp kan du larma via vår app som finns till både Androidtelefoner och IOS (Iphone)

Förutom vår svensktalande Räddningscentral har vi även en unik app där hjälpen endast finns en knapptryckning bort. I appen väljer du DirektAssistans där vi lokaliserar dig via GPS-koordinater och kan på så sätt koordinera rätt hjälpinsats snabbt och enkelt. Vi bekräftar uppdraget via SMS. Du kan även kommunicera tillbaka till oss på Räddningscentralen vi SMS. Vi vill naturligtvis ge samma service till alla våra kunder, oavsett förutsättningar.

GPS POSITIONERING

I vissa fall kan vår Räddningscentral behöva positionera dig via din mobiltelefon, detta är en funktion som underlättar för dig som kund och för att vi ska kunna hjälpa dig så fort som möjligt. Denna funktion är väldigt bra ifall du har svårt att förklara för våra operatörer vart ditt fordon befinner sig när du behöver hjälp. Befinner du dig i utlandet kan det vara extra svårt att beskriva var man befinner sig och funktionen är då ett väldigt viktigt redskap för oss, och en trygghet för dig.

OBS! Tjänsten fungerar bara om du har en Smartphone med internet påslaget. Platstjänster måste vara aktiva i din mobiltelefon för att vi ska kunna positionera dig.

sektions delare

Försäkringen gäller i Europa*

*Med Europa avses alla länder som är anslutna till Gröna kort-systemet. För att se vilka länder som är anslutna vänligen klicka på knappen nedan.

MED EUROPA AVSES

Hjälpen finns alltid nära med vår app

  • Påkalla vägassistans enkelt direkt i appen
  • Din GPS-position skickas till larmcentralen
  • I allvarligare fall får du kontakt med SOS

Ange ditt mobilnummer nedan.
Appen skickas direkt till dig, helt kostnadsfritt.

Appen har skickats till ditt telefonnummer
Läs mer om vår app här
sektions delare