Vår app | Assistansbolaget – personlig vägassistansförsäkring

Direktassistans i vår app

När du behöver hjälp i en utsatt situation kan du enkelt begära väghjälp. Appen positionerar dig och skapar direktkontakt med vår räddningscentral – allt för en snabb och enkel räddningsinsats.

Hjälpen finns alltid nära

För oss är det viktigt att veta att våra kunder har numret nära till vår räddningscentral. Vi vill att det ska gå snabbt och vara enkelt att begära hjälp vid en utsatt situation. Därför har vi utvecklat en modern och smidig app med smarta funktioner som gör det enkelt för dig att påkalla assistans via vår räddningscentral. Hos oss finns hjälpen alltid nära!

sektions delare

Begär hjälp direkt i appen

Med vår app nedladdad i din telefon har du alltid hjälpen med dig i fickan. När du är i behov av assistans längs vägen kan du enkelt välja om du vill ringa till vår räddningscentral eller om du vill begära DirektAssistans. Appen GPS-positionerar dig direkt och vi kan enkelt lokalisera var du befinner dig. Detta är en funktion som underlättar för dig som kund och för att vi ska kunna hjälpa dig så fort som möjlig.

Vi garanterar att vi alltid gör vårt yttersta för att hjälpa dig. Dygnet runt i Europa.

Försäkringsöversikt och förmåner

I vår app får du en översikt över dina försäkringar som du har hos oss samt information om dina fordon. Appen visar dessutom när dina fordon ska besiktigas och du kan enkelt skapa en påminnelse så att du inte glömmer bort besiktningen.

Missa inte dina förmåner! I appens meny får du som kund även tillgång till de rabattkoder som är kopplade till vårt förmånsprogram. Kanske kan vi göra livet lite roligare längs vägen. Hoppas du hittar något som passar just dig.

sektions delare sektions delare

Ladda ner vår app

När du behöver hjälp i en utsatt situation positionerar appen dig, sätter dig i kontakt med vår räddningscentral eller i allvarligare fall får du kontakt direkt med SOS alarm. Allt för att du som kund ska kunna känna dig så trygg som möjligt när du är ute på vägarna.

  • Påkalla vägassistans enkelt direkt i appen
  • Din GPS-position skickas till larmcentralen
  • I allvarligare fall får du kontakt med SOS

Ange ditt mobilnummer nedan.
Appen skickas direkt till dig, helt kostnadsfritt.

Appen har skickats till dig!
Ladda ner appen här om du surfar från mobilen
sektions delare