Våra fördelar

Som kund hos oss behöver du inte tänka på vilket fordon du kör utan du kan alltid vara trygg i vetskapen om att du får precis den hjälp du behöver.

Ett modernt alternativ till traditionella vägassistansförsäkringar

Vi erbjuder ett modernt alternativ till traditionella vägassistansförsäkringar – en vägassistansförsäkring som är kopplad direkt till dig som kund och försäkringstagare. Det innebär att du får hjälp oavsett vilket fordon du kör. Till skillnad från vanliga vägassistansförsäkringar – där försäkringen är kopplad till ett specifikt fordon – garanterar vi att du är skyddad oavsett om du kör din egen bil, makens bil, vännernas bil eller hyrbilen i Spanien.

sektions delare

Personligt skydd

Det innebär att du som kund inte behöver tänka på vilket fordon du kör utan du kan alltid vara trygg i vetskapen om att du får precis den hjälp du behöver. Det enda du behöver komma ihåg är ditt personnummer som du uppger för våra operatörer på räddningscentralen när väl olyckan är framme. När du t.ex. tecknar vår Vägassistansförsäkring Bil får du ett personligt försäkringsskydd som gäller när du kör personbilar med en maxålder på 25 år som minst har en halvförsäkring.

Vi hjälper till med hela processen

Som kund hos Assistansbolaget behöver du aldrig göra några egna kontanta utlägg för hyrbilar, hotell, biljetter eller annat. Vår räddningscentral hanterar allt direkt gentemot våra partners och du berörs aldrig av dessa kostnader. Hos andra assistansförsäkringar kan man oftast bara betala via faktura för hela året i förskott, men hos Assistansbolaget kan du välja om du vill betala din försäkring månadsvis, kvartalsvis, halvårsvis eller för hela året. För att det ska bli så smidigt som möjligt för våra kunder kan man också välja om man vill betala via vanlig faktura, E-Faktura, kortbetalning eller Autogiro. På detta sätt vet vi att det alltid finns en betalningskombination som passar alla.

Rabatter och förmåner till våra kunder

Vi värnar om våra kunder och för oss är det viktigt att vi överträffar era förväntningar, oavsett när du kontaktar oss. Därför får alla våra kunder tillgång till vårt förmånsprogram med unika rabatter och förmåner. Ta del av rabatter vid köp av nya däck, boka hotell till lägre pris, och hitta bra priser på träning som passar just dig. Allt det och mycket mer, klicka dig fram – hoppas att du hittar något som passar just dig! Läs mer om förmånsprogrammet här.

Kombinera och få rabatt

Vår största önskan är att erbjuda vägassistansförsäkringar som passar så många som möjligt. Därför har vi valt att skräddarsy produkter för bil, lätt lastbil, veteranbil, motorcykel, husbil, husvagn och släpvagn. Eftersom att många av våra kunder har fler än ett typ av fordon har vi också kombinationserbjudanden. När du tecknar flera försäkringar hos oss får du som kund 30% rabatt på ordinarie priset. Varmt välkommen som kund!

Teckna nu

Vägassistansförsäkring Veteran & Bil

Försäkringen gäller för dig när du kör personbilar med en maxålder på 25 år & för veteranbilar som är minst 30 år gamla.

Teckna

Alltid nära till hjälp med vår app!

  • Påkalla vägassistans enkelt direkt i appen
  • Din GPS-position skickas till larmcentralen
  • I allvarligare fall får du kontakt med SOS

Ange ditt mobilnummer nedan.
Appen skickas direkt till dig, helt kostnadsfritt.

Appen har skickats till dig per sms
Läs mer
sektions delare