Fördelar med vår vägassistansförsäkring | Assistansbolaget

Välkommen till Assistansbolaget!

Som kund hos oss behöver du inte tänka på vilket fordon du kör. Vår vägassistansförsäkring är nämligen personbunden, vilket gör att du kan vara trygg i vetskapen om att du får precis den hjälp du behöver.

Därför ska du välja oss

Vi erbjuder ett modernt alternativ till traditionella assistansförsäkringar – en försäkring som är kopplad direkt till dig som kund och försäkringstagare. Det innebär att du får hjälp oavsett vilket fordon du kör. Till skillnad från vanliga försäkringar inom branschen, där försäkringen är kopplad till ett specifikt fordon, garanterar vi att du är skyddad oavsett om du kör din egen bil, vännens bil eller hyrbilen i Spanien.

Välkommen att teckna försäkring redan idag!

sektions delare

Personbunden försäkring

En personbunden försäkring innebär att du inte behöver tänka på vilket fordon du kör. Du kan alltså alltid vara trygg i vetskapen om att du får precis den väghjälp du behöver. Det enda du behöver komma ihåg är ditt personnummer som du uppger för våra operatörer på räddningscentralen när olyckan väl är framme. När du exempelvis tecknar vår ”Vägassistansförsäkring Bil” får du ett personligt försäkringsskydd som gäller när du kör personbilar med en maxålder på 25 år, som minst har en halvförsäkring.

Här kan du teckna assistansförsäkring!

Undvik egna utlägg

Som kund hos Assistansbolaget behöver du aldrig göra några egna kontanta utlägg för hyrbilar, hotell, biljetter eller annat. Vår räddningscentral hanterar allt direkt gentemot våra partners och du berörs aldrig av dessa kostnader. Oftast kan man bara betala sina försäkringar via faktura för hela året i förskott, men hos Assistansbolaget kan du välja om du vill betala månadsvis, kvartalsvis, halvårsvis eller för hela året. För att det ska bli så smidigt som möjligt för våra kunder kan man också välja att betala via vanlig faktura, E-faktura eller autogiro. På detta sätt vet vi att det alltid finns ett betalsätt som passar alla när det kommer till våra försäkringar.

Rabatter och förmåner

För oss är det viktigt att vi överträffar våra kunders förväntningar, oavsett när ni kontaktar oss. Därför får alla som tecknat försäkringar hos oss tillgång till vårt förmånsprogram med unika rabatter och förmåner. Ta del av rabatter vid köp av nya däck, boka hotell till lägre pris, och hitta bra priser på träning som passar just dig. Allt det och mycket mer! Klicka dig fram – hoppas att du hittar något som faller dig i smaken!

Läs mer om förmånsprogrammet.

sektions delare
29 sekunder
Snittsvarstid
38 minuter
Inställelsetid
4,7 av 5,0
Kundbetyg
sektions delare