Bärgning Åkersberga | Assistansbolaget

Bärgning Åkersberga

Välkommen att kontakta oss om du behöver bärgning i Åkersberga. Våra erfarna bärgare och MC-förare står redo att hjälpa dig dygnet runt, året om. Vi är det pålitliga alternativet med över 300 000 kunder i Sverige. Om vi kan reparera fordonsfelet direkt på plats så gör vi det, i annat fall bärgas fordonet till en verkstad i närheten.

Smidig bokning av bärgare i Åkersberga

Du kan boka bärgare i Åkersberga direkt i telefonen. Det allra smidigaste är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Där behöver du endast uppge telefon- och registreringsnummer, ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte samt dela positionen du befinner dig på. Sedan är ärendet registrerat, och du kan följa bärgarens beräknade ankomsttid i telefonen.

Det går även bra att ringa och boka vår bärgning. Vår professionella räddningscentral tar emot ditt samtal på 042–324 324.

0 kr i självrisk med vår vägassistansförsäkring

Om du tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Det är en trygghet att ha med sig längs vägarna. Du får hjälp med bärgning samt bokning och betalning av hemresa eller hotell om situationen kräver det. Försäkringen gäller dygnet runt och även runt om i Europa, i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet.

Du behöver aldrig stå för några ekonomiska utlägg, utan det tar vi hand om. På så sätt slipper du att hålla på att krångla med kvitton i efterhand. Vår räddningscentral sköter all handläggning direkt gentemot våra partners, så du berörs inte av eventuella kostnader.

Kan jag boka bärgning även utan försäkring?

Ja, du kan boka bärgning även utan vår assistansförsäkring. I dessa fall får du ett personligt prisförslag att ta ställning till, som utgår från platsen du befinner dig på. När du bekräftat prisförslaget sätter en bärgare i vårt stora nätverk fart mot dig.

Du kan se fram emot en snabb bärgning. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats och hjälper dig. Om du behöver hjälp är närmsta tillgängliga bärgare aldrig långt borta.

Bilbärgning i Åkersberga

Bilbärgning i Åkersberga är det vanligaste uppdraget våra bärgare rycker ut på i staden. Men du vet väl om att vi även bärgar husbil, husvagn, lätt lastbil, motorcykel och släpkärra? Vi är därmed en heltäckande bärgningspartner som tar hand om olika slags fordon.

Kontakta oss

Du ska inte tveka att kontakta oss om du har några frågor kring våra försäkringar eller om du vill boka bärgning i Åkersberga. Vi ser fram att emot att vägleda dig rätt!

sektions delare