Bärgning Alingsås | Assistansbolaget

Bärgning Alingsås

Behöver du bärgning i Alingsås? Få hjälp inom kort från våra professionella bärgare. Söker du ett pålitligt bärgningsval är vi det självklara alternativet med över 300 000 kunder i Sverige. Vår ambition är att laga fordonsfelet direkt på plats. Om det inte är möjligt bärgar vi fordonet till en verkstad i närheten. Du kan följa bärgarens beräknade ankomsttid direkt i telefonen.

Bärgare i Alingsås

Ett enkelt och snabbt sätt att boka bärgare i Alingsås är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Där behöver du endast dela platsen du befinner dig på, ange telefon- och registreringsnummer och fylla i om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Har du tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kr och då ingår bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det.

Har du inte tecknat vår försäkring får du ett prisförslag att ta ställning till som baseras på platsen du befinner dig på. Du kan hela tiden följa vår bärgares resa till i telefonen.

Prata med vår räddningscentral

Önskar du ringa och boka bärgning når du vår räddningscentral på 0771–700 800. De ser till att du får snabb hjälp om du drabbas av ett oförutsett driftstopp.

Bilbärgning i Alingsås

Bilbärgning i Alingsås är ett vanligt uppdrag för oss på Assistansbolaget. Men vi bärgar även fler fordon än så. Hos oss kan du även boka bärgning av släpvagn, motorcykel, lätt lastbil, husvagn och husbil. Om du tecknat vår vägassistansförsäkring får du alltid snabb hjälp även ute i Europa, om du befinner dig i länder som ingår i Gröna kort-samarbetet.

Har du några frågor om vår bärgning i Alingsås eller våra försäkringar? Då är du alltid välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig. Vi ser fram emot vårt samarbete!

sektions delare