Bärgare Åre | Assistansbolaget

Bärgare Åre

Vi på Assistansbolaget har ett stort nätverk med bärgare i Åre som är redo att hjälpa dig när du behöver det. Med över 350 000 nöjda kunder i Norden är vi ett pålitligt val som reparerar ditt fordon på plats om det är möjligt. Skulle det inte vara möjligt bärgar vi ditt fordon till närmsta verkstad.

Bärgning – Åre

Med vår tjänst Väghjälp direkt kan du boka bärgning i Åre direkt i telefonen. Du behöver endast uppge ditt telefon- och registreringsnummer, dela platsen du befinner dig på och fylla i om du har tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte.  Har du tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kr och du omfattas av ett helhetsupplägg med hotellövernattning, hyrbil eller bokning av hemresa om situationen kräver det (utan att du behöver göra några ekonomiska utlägg).

Har du inte tecknat vår vägassistansförsäkring kommer du få ett personligt prisförslag att ta ställning till. Innan du slutför bokningen får du även information om bärgarens beräknade ankomsttid. Föredrar du att ringa och boka bärgningsbil i Åre kan du göra det på 042–324 324 (knappval 1).

Bilbärgning Åre

De vanligaste uppdraget vi tar oss an i området är bilbärgning i Åre med omnejd, men vi bärgar även MC, husbil, husvagn, lätt lastbil och släpvagn. Du kan förvänta dig en kort inställelsetid – i genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats och hjälper dig.

Har du några frågor om våra tjänster eller vill du boka bärgning? Då ska du inte tveka att höra av dig till oss via kontaktuppgifterna nedan. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

sektions delare