Bilbärgning – Få hjälp av bilbärgare | Assistansbolaget

Bilbärgning

Assistansbolaget utför effektiv bilbärgning på nolltid. Vi har över 350 000 nöjda kunder i Norden och ett väl beprövat koncept för bärgning av bil. Vårt mål är alltid att reparera ditt fordon på plats. Skulle det inte vara möjligt bärgar vi ditt fordon till närmsta verkstad.

Stort nätverk av bilbärgare

Vi har ett stort antal bilbärgare anslutna till oss. Det gäller inte bara i Sverige – utan även runt om Europa i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet. Våra bärgare står redo att rycka ut direkt om du drabbas av ett oförutsett driftstopp.

Bärgaren är snabbt på plats och hjälper dig. I genomsnitt tar det 38 minuter från det att vår professionella räddningscentral fått information om din position, till att vi är på plats hos dig. Du kan därför känna dig trygg med att vi kommer till undsättning inom kort.

Vad kostar bilbärgning?

Har du tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Då tar du del av ett skräddarsytt bärgningsupplägg där vi, förutom bilbärgning, står för hyrbil, hotellkostnader och hemresa om situationen kräver det.

Har du inte vår vägassistansförsäkring kommer du få ett prisförslag att ta ställning till, som baseras på din position. Innan du slutför bokningen får du information om vilken tid din bilbärgare beräknas ankomma till platsen.

Så bokar du bärgning av bil

I vår tjänst Väghjälp direkt bokar du bilbärgning direkt via telefonen och håller dig uppdaterad om ärendets status. Du kan även boka bärgning av bil genom att ringa vår räddningscentral (042–324 324, knappval 1).

sektions delare