Bärgning på nolltid – få hjälp av bärgare | Assistansbolaget

Bärgning

Assistansbolaget är ett tryggt och populärt val för bärgning och vägassistansförsäkring i Norden, med över 350 000 nöjda kunder. Våra erfarna bärgare är snabbt framme och hjälper dig med bärgning om du drabbas av ett oförutsett driftstopp. Du kan följa bärgarens ankomsttid direkt i telefonen. Vid ankomst försöker vi reparera ditt fordon på plats. Om det inte är möjligt bärgas fordonet till närmsta verkstad.

Bärgare för olika fordon

När du anlitar oss på Assistansbolaget kan du känna dig trygg med att vi står redo att rycka ut med bärgare dygnet runt, var du än befinner dig. Vi hjälper dig dygnet runt i Europa, i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet. Det gäller oavsett om du kör bil, MC, husvagn, husbil eller lätt lastbil. Om du behöver hjälp är det aldrig långt till närmsta bärgare, som rycker ut så fort vi fått information om ditt ärende.

Behöver du anlita vår bärgning får du ett effektivt bemötande från vår professionella räddningscentral. Räddningscentralen ger snabb hjälp dygnet runt, året om. Förvänta dig ett skräddarsytt bärgningsupplägg när du behöver hjälp med bärgning av bil eller andra fordon.

Bärgningsbil på plats inom kort

Om du drabbas av ett oförutsett driftstopp kan du räkna med professionell hjälp från första stund. Från att vi mottagit ditt samtal till att bärgaren är på plats tar det i genomsnitt endast 38 minuter. Vårt mål är att ditt driftstopp ska bli så kort som möjligt. Det uppnår vi genom ett stort nätverk av bärgare, som påbörjar sin resa med sina bärgningsbilar så fort räddningscentralen fått information om ärendet.

Bärgningsbilar – första steget mot fortsatt resa

När vår räddningscentral informerats är det högsta prioritet att skicka en bärgningsbil till platsen för driftstoppet. Teckna vägassistansförsäkring hos oss för att se fram emot ett personligt upplägg, så att du kan fortsätta din resa så snabbt som möjligt. Vi bokar och betalar hyrbil, hotell och hemresa om det krävs. Du behöver inte tänka på den ekonomiska biten. Vi står för alla utlägg från start, vilket sparar dig mycket tid och arbetskraft.

Följ eller boka bärgning via din telefon

Vi på Assistansbolaget vet hur mycket digitala lösningar kan påskynda bärgningsprocessen. Via din telefon är du hela tiden uppdaterad om ärendets status och bärgarens ankomsttid.

Du kan boka väghjälp direkt i din telefon, oavsett om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. För dig som tecknat försäkringen är kostnaden för bärgning 0 kr. Du som inte har vår vägassistansförsäkring får ett prisförslag att ta ställning till innan du slutför bokningen. Läs mer om detta i tjänsten Väghjälp direkt. Tjänsten är något för dig som snabbt och enkelt vill boka bärgning direkt i telefonen.

Vi vägleder dig rätt

Om du undrar något över vår bilbärgning eller annan bärgning är du välkommen att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt.

sektions delare