Bärgning Avesta | Assistansbolaget

Bärgning Avesta

Låt oss komma till din undsättning när du behöver bärgning i Avesta! Vi på Assistansbolaget är en trygg och effektiv bärgningspartner med över 300 000 kunder i Norden. Du bokar och följer enkelt din väghjälp direkt i telefonen, och vi reparerar ditt fordon direkt på plats om det är möjligt, i annat fall bärgar vi till en närliggande verkstad.

Boka bärgare i Avesta via tjänsten Väghjälp direkt

Vi har gjort det enkelt att boka bärgare i Avesta genom vår tjänst Väghjälp direkt. Det krävs bara några få knapptryckningar innan vi fått all information vi behöver för att skicka ut en bärgare till dig. När du har uppgett information som telefon- och registreringsnummer, om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte samt din position så är hjälpen snart på väg.

Oavsett om du har tecknat vår försäkring eller inte kan du boka bärgare via oss. Du får då ett prisförslag baserat på din position att ta ställning till innan du bekräftar bokningen. Du får även information om bärgarens beräknade ankomsttid före slutförd bokning. Om du hellre vill ringa och boka din bärgare i Avesta är du välkommen att kontakta vår räddningscentral som tar emot ditt samtal på 042–324 324 (knappval 1).

0 kr i självrisk med vår vägassistansförsäkring

Har du tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kr, och du kan räkna med vår hjälp dygnet runt, året om. Den ger dig även fler fördelar såsom hyrbil, hemresa eller hotellövernattning om situationen kräver det, vilket vi står för. Dessutom gäller försäkringen dig som person i hela Sverige samt runt om i Europa i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet. Du kan alltid känna dig trygg längs vägarna med Assistansbolaget!

Bärgning i Avesta oavsett fordonstyp

Bilbärgning i Avesta är det vanligaste uppdraget våra bärgare rycker ut på, men vi hjälper dig oavsett fordonstyp. Våra bärgare kan även hantera motorcykel, husbil, husvagn, lätt lastbil och släpkärra. Vi är därmed en heltäckande bärgningspartner, och reparerar på plats om det är möjligt.

sektions delare