Bärgning Borås | Assistansbolaget

Bärgning Borås

Ska du boka bärgning i Borås? Välkommen till oss på Assistansbolaget. Våra professionella bärgare står redo att rycka ut och hjälpa dig på plats eller bärga fordonet till en närliggande verkstad. Du kan följa ditt ärende direkt i telefonen. Det gör att du hela tiden kan hålla dig uppdaterad om bärgarens beräknade ankomsttid.

Bärgare i Borås

Våra bärgare i Borås prioriterar ditt ärende så fort det kommer in. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats. Du kan antingen ringa 042–324 324 för att boka bärgning, eller så använder du vår smidiga tjänst Väghjälp direkt. Där behöver du bara ange registreringsnummer, telefonnummer samt dela din position. Du får även svara på om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. För dig som tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kr och då ingår dessutom hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det.

Det går att boka bärgning i Borås av oss även om du inte tecknat vår assistansförsäkring. Kostnaden baseras då på var du befinner dig. Du får ett prisförslag att ta ställning till innan du bekräftar bokningen.

Kan ni reparera fordonsfelet direkt?

Ja, vi prioriterar alltid att reparera fordonsfelet direkt på plats om det är möjligt. Om det inte är möjligt bärgar vi ditt fordon till en närliggande verkstad.

Bilbärgning i Borås

Visst är bilbärgning i Borås det allra vanligaste uppdraget vi utför i staden, men vi kan också bärga motorcykel, husbil, husvagn, lätt lastbil och släpvagn. Om du väljer att teckna flera försäkringar hos oss får du 30 % rabatt på ordinarie pris. Har du några frågor om vår bärgning i Borås eller våra försäkringar? Då är du välkommen att kontakta oss!

sektions delare